Orman yangını şüphelisinden skandal savunma! 'Muğla'da büyü var, bozmak için yaktım'

Orman yangını şüphelisinden skandal savunma! 'Muğla'da büyü var, bozmak için yaktım'

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 10 dönüm ormanın zarar gördüğü yangınla ilgili gözaltına alınan 25 yaşındaki Fırak K. ifadesinde Muğla’da büyü olduğunu, büyüyü bozmak için ormana gidip, çakmağıyla yaktığını söyledi.

Muğla’nın Menteşe ilçesinin Kızıldağ mevkinde 31 Temmuz’da orman yangını çıktı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekiplerin müdahalesiyle yarım saatte sönen yangının ardından 10 dönümlük alan zarar gördü.

Başsavcılık tarafından yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

 

“MUĞLA’DA BÜYÜ VAR”

 

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için bölgede çalışma başlatıldı. Çevredeki 70 güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, yangını Fırat K.’nin çıkardığını belirledi.

Fırat K., polisin evine düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Fırat K., polisteki ifadesinde, kafasında garip sesler duyduğunu, Muğla’da büyü olduğunu, büyüyü bozmak için ormana gidip, çakmağıyla yaktığını söyledi.

Öte yandan şüpheli Fırat K.’nin yangını çıkardıktan sonra ormandan kaçarken çevredekiler tarafından çekilen cep telefonu görüntüsü de ortaya çıktı.

Terör bağlantısı araştırılan Fırat K., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.