Orman yangınlarında terör damgası Onlar üstlendi

Orman yangınlarında terör damgası Onlar üstlendi

Daha önce Datça'da ağaçları yakan PKK'nın uzantısı "Halkların Birleşik İntikam Milisleri" adlı bir grup, bu kez de televizyon vericilerine yönelik sabotaj eylemi düzenledi.

PKK'nın uzantısı "Halkların Birleşik İntikam Milisleri" adlı bir grup, Muğla’nın Datça İlçesi'ne bağlı Palamutbükü mevkiinde bulunan Liman Tepesi’ndeki televizyon vericilerine yönelik sabotaj eylemi düzenledi.

Yapılan yazılı açıklamada, “Faşizmin kirli propaganda araçları, zulmü meşrulaştıran TV kanalları hedefimizdir. Bu temelde tepede bulunan TV vericileri hedef alınmıştır. Yalanın merkezlerine seyirci kalmayacağız. Faşizmi meşrulaştıran TV kanallarını uyarıyoruz” denildi.

"AKP-MHP iktidarının zulüm kasalarının turizmden beslendiği" de dile gelen açıklamada, iktidarın gelir kaynaklarından olan turizm sektörünün hedeflerinde olduğu vurgulandı.

 

Turistlere de bölgenin güvenli olmadığı uyarısı yapılan açıklamada, “Faşist blokun gelir merkezleri haline gelen bölgeye gelmeyin. Ülkeleriniz eliyle desteklenen AKP-MHP faşist blokuna sessiz kalmayın, devletlerinize itiraz edin” denildi.

 

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.