Osman Pamukoğlu: ABD üzerimize demokrasi ve insan hakları silahıyla gelecek!

Osman Pamukoğlu: ABD üzerimize demokrasi ve insan hakları silahıyla gelecek!

Emekli General Osman Pamukoğlu Suriye'de ABD ve Rusya'nın anlaşması, ABD'nin Deağaç çıkarması, iç politikadaki durum, Çin, Rusya üzerine önemli açıklamalar yaptı.

Emekli General Osman Pamukoğlu veryansın tv'de Erdem Atay'ın programında önemli açıklamalar yaptı. Osman Pamukoğlu Türkiye'nin üzerine mutlaka geleceklerini ve hazırlıklı olmamız gerektiğini belirtti.

Pamukoğlu'nun konuşmasından bazı satır başları şöyle:

- Suriye'de paylaşmış herifler burası ABD burası Rusya'nın senin işin yok güvenlikmiş filan bitti diyor adamlar. ABD Rusya Suriye'de Fıratın doğusu ve batısını paylaşarak anlaştı.  

-ABD'nin Dedeağaç çıkarması Çanakkale içindir. Boğazlar bizim ama en çok Rusya kullanıyor.

- Savaşta altın iş görür. Para, mavi mor kağıtlar geçmez. Çelik çekirdeğin ordun silahın olacak bir de altının olacak. Çin bunu yapıyor. Çin şirketleriyle Asya'dan altın topluyor. 30 bin ton stokladığı söylentisi var. Resmi olarak en çok altın ABD'de 6 bin ton,  Almanya'da 3 bin ton, Çin'de 2 bin ton, Rusya'da 2 bin ton olarak var.  

-ABD Akdeniz'in kıyısından Fırat'a kadar kuşattı. 60 bin PYD'li var diyorlar yalan. Ama 30 bin olsa da adım adım kuracak Kürdistan'ı. Zağros dağlarına kadar burada Kürdistan. Rusya Almanya Fransa İsrail zaten var. Fırat'ın doğusunda 30 bin 40 bin bile çok. Adamlar iç içe yaşıyorlar;  gizli kapaklı değil. General Kobani filan. Bir tek uçak yok görünüyor orada. Ama ABD'nin orada uçak üssü zaten var. Çok uzamayacak göreceksiniz.

-Bizim de bir takım kararlar almamız lazım. Türkiye'nin üzerine demokrasi ve insan hakları diye gelecekler. Totaliter diyor bunların yönetim sistemi; bu tehlikeli bizim için.

-İçerde birleşin diyorsunuz. Hadi birleşin? Bu siyasi tabloyla zor birleşirsiniz. Hep benim olsun bırakılmalı. Politikada dürüstlük olur mu olur. Sağlam kişilikli liderlerle. Y

-Yeni kitap yazdım 1941'den 1980'e kadar askeri müdahaleler tarihi. Gizli örgütler 9 subay olayı vs. 27 Mayıs'ı tüm darbeleri anlatıyor. Gizli örgütler cuntalar ve darbeler. Niye yazdım?  Hep kötü gitmiş. Bir şey olmuş, bir şey olmuş... Darbeler cuntalar devrimler yapılmaz, gelir demiş Voltaire. Anlaşmalılar içerde. Çünkü tehlike gelecek dışarıdan: Parayla mı gelir silahla mı gelir iç karışıklıkla mı gelir gelir oğlu gelir...

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.