Osmanağaoğlu: Atatürk'ün kurtardığı İzmir’i, CHP düşmana teslim ediliyor

Osmanağaoğlu: Atatürk'ün kurtardığı İzmir’i, CHP düşmana teslim ediliyor

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, CHP’nin PKK ilişkili isimler hakkında "Mustafa Kemal'in düşman işgalinden kurtardığı İzmir, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından düşmana teslim edilmeye çalışılmaktadır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ve İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne ilişkin parti binasında basın toplantısı düzenleyerek, değerlendirmelerde bulundu.

'CHP ATATÜRK'E KARŞI İHANET OYUNUNUN İÇİNDEDİR'

CHP'yi eleştiren MHP İzmir Milletvekili Osmanağaoğlu, "Kurtuluş sonrası İzmir'in hemşehrisi ilan edilmekle ne kadar mutlu olduğunu dile getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk; 24 Eylül 1922 tarihli hitabında 'ülkemizin Akdeniz'e karşı ışığı' diye tasvir ettiği bu güzel şehrin acılarını dindirmeyi asli vazifesi olarak nitelendirmiştir. İşte bu hassasiyet; alçak işgalcilerin yakıp küle çevirdiği İzmir'den çok kısa sürede çağdaş bir şehir vücuda getirmiştir. Bu hassasiyetten uzağa savrulan CHP'li idareciler; her şeyden önce, Hasan Tahsin'in emaneti İzmir'e ve İzmirlilerin kıymetli hemşehrisi Gazi Mustafa Kemal'e ihanet etmiş olacaklarını unutmuş gibidirler. Yeni CHP, genetiğiyle oynanmış GDO'lu CHP'dir. Bu CHP Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e karşı çok daha ağır bir ihanet oyununun içindedir" diye konuştu.

ORTAKLIK KANDİL’DEN GELEN TALİMATLA KURULDU

Osmanağaoğlu, açıklamasını şu şekilde devam etti; “'Zillet İttifakı' kapsamında bir araya gelerek CHP, İP ve Saadet Partisi'nin gizli ortakları olan HDP'yle bağlarını reddetmenin yollarını aradılar. Hatta bu kapsamda HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin 'Biz Kürdistan'da kazanacağız. Batıda da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz' diyerek yol haritalarını çizmeleri görmezden gelinmiştir. Yine Sezai Temelli'nin 'Seçilen belediye başkanı bizim oylarımızla seçildiğini bilecektir' diye şimdiden seçim sonrası için fatura kesmesi de hasır altı edilmeye çalışılmıştır. Fakat artık ortaya çıkmıştır ki Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde; bir takım bölücü örgüt militanları CHP, İP ve Saadet listelerine belediye meclis üyesi olarak yazdırılmıştır. Kandil'den gelen talimatla kurulan ortaklık; yine terörist inlerinden gelen listelerle iyice perçinlenmiştir” dedi.

İZMİRLİLER İÇİN DEHŞET VERİCİDİR

Son günlerde basında da yer alan bu bölücü ortaklık listesi olduğunu belirten Osmanağaoğlu; “İzmirliler açısından da dehşet vericidir. Maalesef ki İzmir, bizim güzel İzmir'imiz; Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'si tarafından PKK'lılara peşkeş çekilmek istenmiştir. Tunç Soyer'in Belediye Meclis Üyesi listelerinde tam 14 PKK militanı yer almaktadır. Fotoğraf açık, görüntü nettir. Mustafa Kemal'in düşman işgalinden kurtardığı İzmir; Kemal Kılıçdaroğlu tarafından düşmana teslim edilmeye çalışılmaktadır" dedi.

'ZİLLET İTTİFAKI BİR SUÇ ORTAKLIĞIDIR'

Osmanağaoğlu, "İzmir'in alt yapı problemlerinin en başta gelenlerden birisi lağım sıkıntılarıdır. İzmirli bunlardan mustariptir. Fakat sıklıkla patlayan ve etrafa kötü koku yayan lağımlar dahi, ortalığa yayılan bu listeler kadar iğrenç değildir. Listeler ortadadır. Zillet İttifakı bir seçim ortaklığı değil, bir suç ortaklığıdır. Lağım patlamıştır. Fakat İzmirli artık bu rezalete, bu kepazeliğe, bu ihanete razı gelmeyecektir. Tunç Soyer ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun imza attığı pislikler İzmir'in sokaklarını işgal edemeyecektir. İzmir'i uzun zamandır yöneten yerel yönetim zihniyeti; tek varlık sebebi olan partizanlığı kutsamış ve hizmet götürmek zorunda olduğu halkla arasına aşılmaz bir duvar örmüştür. Hizmet; bir partiye oy verenlere bahşedilen, vermeyenlerden esirgenen bir lütuf değildir. Unutulmasın ki; Halka hizmet; siyasetçinin asli görevidir. Fakat İzmir'deki belediye yetkilileri, kendi partilerinden olmayan ilçe belediyelerinin hiçbir çalışmasında çözüm ortağı olmayı kabullenememektedir” dedi.

ATATÜRK İZMİR’İ KURTARDI KILIÇTAROĞLU KANDİL’İN KUKLALARININ BAĞRINA BASIYOR

Osmanağaoğlu İzmir’deki belediyeler arasındaki ayrımcılığa da dikkat çekerek açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Yol bakım ve onarımından, şehrin yaşam alanlarının düzenlenmesine kadar, MHP'li ve AK Parti'li belediyelere dirsek gösteren anlayış; nasıl bir halkçılık gütmektedir? Kendi partilerine oy vermeyenler halkın mensubu değil midir? Misal vermek gerekirse MHP'li Aliağa Belediyesi ve AK Parti'li Selçuk Belediyesine karşı gösterilen tavır; İZBAN'ın bu ilçelere düzenlediği sefer sayılarına kadar yansımıştır. Aynı güzergahta ve bahsi geçen belediyelere de yakın olan bazı ilçelere giden seferlerin neredeyse 3'te 1'i kadar sefer; Aliağa ve Selçuk'a ulaşmaktadır. Böyle yaparak halkı kendince cezalandıranlar; sonrasında sahte gülücükleri ve "sosyal belediyecilik" maskelerini takarak herkesi kucakladıklarını iddia etmektedir. Onların kucakladıkları İzmirli değildir. Kemal Atatürk'ün CHP'si İzmir'i bağrına basarken; Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'si Kandil Dağı kuklalarını bağrına basmaktadır.”

31 MART CHP GİDECEK VE İZMİR'E BAHAR GELECEK

Osmanağaoğlu, “Bu noktada inanıyorum ki Cumhur İttifakımızın adayı Nihat Zeybekçi; İzmir'i ayağa kaldıracak hamlelere imza atacaktır. İzmirli; Nihat Zeybekçi ve Cumhur İttifakı kadrolarının kendisine öz kardeş olduğunu anlamış, onları bağrına basmıştır. İzmirli; bu şehre hizmetkar değil, hükümdar olmak isteyen CHP zihniyetinin üstünü çizmiştir. Artık İzmir'in kendisine dayatılan öcü masallarına, 'biz gidersek; falancalar gelir, filancalar gelir' sahtekarlıklarına tahammülü kalmamıştır. Evet 31 Mart günü İzmir'de gidenler ve gelenler olacaktır. 31 Mart'tan sonra Kılıçdaroğlu'nun CHP'si gidecek ve İzmir'e bahar gelecektir" dedi

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.