Osmanlı Ocağı HDP ve İYİ Parti'yi hedef aldı

Osmanlı Ocağı HDP ve İYİ Parti'yi hedef aldı

Osmanlı Ocakları Kurucu Genel Başkanı Kadir Canpolat, Erzurum’da yaptığı açıklamada HDP ve İyi Parti’yi hedef aldı. İşte ayrıntılar;

Meral Akşener'in Osmanlı Ocaklarını hedef alan açıklamalar yaptığını söyleyen Kurucu Genel Başkan Canpolat, “Halkların Demokratik Partisi ( HDP) ve İYİ Parti bizim kırmızı çizgimizdir" diye konuştu.

Erzurum Osmanlı Ocakları İl temsilciliğinde açıklamalarda bulunan Başkan Kadir Canpolat, teşkilatlarını basında hedef alan grupların olduğunu, kendilerinin tüm siyasi partilere karşı eşit olduklarını ifade etti.

HDP’yi, terör örgütü PKK ile ilişkisine çeki düzen vermediği sürece kırmızı çizgileri olarak ilan ettiklerini söyleyen Kadir Canpolat, “Bugün FETÖ terör örgütüyle basında görüyoruz duyuyoruz. İYİ Partinin genel başkanı ve onun çalışma arkadaşlarının Osmanlı Ocaklarını hedef almasının nedeni bizim Fethullah Gülen hakkında yapmış olduğumuz bir basın açıklamasından dolayı gerçekleşiyor. Bizim diğer çizgimizde İYİ partidir. Çünkü o da FETÖ terör örgütüyle ilişkilerine çeki düzen vermemiştir. Bizim için HDP ve İYİ Parti kırmızı çizgimizdir. Bu iki partinin haricindeki tüm siyasi partilerle beraber biz vatanımıza bayrağımıza ölümüne sahip çıkacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.