Otomobilde müthiş yılsonu kampanyaları

Otomobilde müthiş yılsonu kampanyaları

Yeni yıl yaklaşırken otomotiv firmaları da birbirinden avantajlı kampanyalar yaparak müşteri çekmeye çalışıyor. Birçok firma şimdiden sıfır faiz kredilerine ağırlık vermeye başladı.

Renault, Clio HB, Clio Sport Tourer, Megane HB, Kadjar, Captur ve Kangoo modellerinde 24 bin lira 12 ay ya da 20 bin lira 15 ay vadeli kredi için yüzde sıfır faiz fırsatı getirdi. Şirket vade taleplerinde ise 48 aya kadar yüzde 1,14 sabit faiz oranından faydalanma imkanı sunmaya başladı.

Talisman, Symbol, Megane Sedan (Joy 1.6 benzinli hariç), Koleos ve Zoe modellerinde ise 12 bin lira kredi 12 aya kadar sıfır faiz seçeneği bulunuyor. Bu modellerde daha fazla kredi ve vadelerde ise maksimum 48 aya kadar yüzde 1,29 sabit faiz imkanı sağlanıyor.

Renault’nun hafif ticari modelleri Master ve Trafic için ise 30 bin lira kredi 18 ay vade yüzde sıfır faizle satılıyor.

25 LİRAYA DUSTER

Dacia Duster Ambiance 4x2 1.5 dCi 90 bg ise müşterileri, 32 bin 850 lira peşinatla 35 ay vadede aylık 743 lira ödeme ve vade sonunda 42 bin 818 liralık balon ödeme fırsatı sundu.

Bu kampanyadan yararlanmak istemeyenler için ise Duster’ın manuel vites versiyonlarında 24 bin lira kredi 12 ay, 20 bin lira kredi 15 ay sıfır faiz seçeneği bulunuyor. Daha fazla kredi ve vade taleplerinde ise 48 aya kadar yüzde 1,14 sabit faiz oranı sunuluyor.

TOYOTA’DAN DEVRİM

Toyota ise yaptığı açıklamada aralık ayında satın alınacak tüm modellerin MTV'sini karşılama kararı aldı.

Fiyatların sabit tutulduğu kampanyada, ayrıca Türkiye’de üretilen C-HR Hybrid için kasım fiyatlarına ek olarak 3 bin liralık indirim de bulunuyor.

GÜNEYKORE’DEN SIFIR FAİZ

Hyundai, i10 modeli için 15 bin lira 15 ay, i20 modeli için 30 bin lira 20 ay yüzde sıfır faizli kredi imkanı sunmaya başladı.

FORD’DA TAKSİT KAMPANYASI

Ford, yılın son ayında tüm binek ve ticari modellerinde “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında FKasko veya bakım paketi satın alınması durumunda 44 bin lira 20 ay yüzde sıfır faiz kampanyasını müşterileriyle buluşturuyor. Paketten yararlanmayan müşteriler içinse 40 bin lira 20 ay yüzde sıfır faizli kredi desteği sunuluyor.

FİAT’TAN FAİZSİZ KREDİ

Bu ay Fiat Egea Hatchback için dileyenlere 30 bin lira için 15 ay vadeyle yüzde sıfır faizli kredi fırsatı sağlanıyor.

Fiat Egea Hatchback ile Egea Station Wagon modellerinde 50 bin liraya kadar 3 yıla varan vadeyle 0,99 faizli kredi seçeneği yer alıyor.

CİTROEN’DEN FAİZ DESTEĞİ

Citroen’in C3, yeni C3 Aircross, C4 Cactus ve C4 Picasso modellerine, aralık ayında, 40 bin liraya 20 ay yüzde sıfır faizli krediyle sahip olunabiliyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.