‘Oy yoksa hizmette yok’ diyen CHP’li Lütfü Savaş: “Maksatlı bir şekilde…”

‘Oy yoksa hizmette yok’ diyen CHP’li Lütfü Savaş: “Maksatlı bir şekilde…”

CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş’tan,  “Oy yoksa hizmet yok” dediği görüntülerin ortaya çıkması üzerine açıklama geldi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi vatandaşla buluşan CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş, tepki çeken görüntülerinin medyada yer almasının ardından konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Seçimler öncesi bir beldede ziyareti esnasında vatandaşlar tarafından karşılanan Lütfü Savaş, önceki seçimlerde kendisine oy vermeyen köylülere hizmet götürmeyeceğini söylemiş ve bu görüntüler büyük tepki çekmişti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP tarafından yeniden aynı il için aday gösterilmesinin ardından yaptığı ziyaret sırasında, “Oy yoksa size hizmet yok” dediği, başka bir ziyarette ise “Oy vermezseniz bir daha bu köye gelmem” dediği görülüyor.

İşte o görüntüler:

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Lütfü Savaş, konuya ilişkin açıklamalarını Twitter’dan yayınladı. 

Aynı ziyarette başka açıdan çekilen görüntüleri de paylaşan Savaş şu ifadeleri kullandı:

“Arsuz ilçemize bağlı Derekuyu Köyü'ne yaptığımız ziyaret esnasında halkımızla sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirdiğimiz sohbette, maksatlı bir şekilde görüntülerimizin öncesi ve sonrası kırpılarak algı oluşturulmak istendi”

İşte Lütfü Savaş'ın paylaştığı görüntüler:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.