Oylarını kullandılar İşte flaş mesajlar

Oylarını kullandılar İşte flaş mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İBB Başkan adayı Binali Yıldırım ve CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu yenilenen İstanbul seçimleri için sandık başına geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İBB Başkan adayı Binali Yıldırım ve CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu yenilenen İstanbul seçimleri için sandık başına geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu, Üsküdar'da Saffet Çebi Ortaokulu’nda kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan, damadı Bakan Berat Albayrak ve kızı Esra Albayrak da eşlik etti.

erdogan-siyasetcafe-008.jpg

Erdoğan oyunu kullanmasının ardından “Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi, tabii bu şekilde yapılmamalıydı. Ne yazık ki 31 Mart'tan sonra mevcut gelişmeler böyle bir seçimin yapılması yoluna gidildi. Bugün de bu seçimi gerçekleştiriyoruz. Temennim o ki, İstanbul'umuzun geleceğine tecrübesiyle ve Ankara-İstanbul bütünleşmesiyle çok çok faydalı buluyorum, İstanbul seçmeni en isabetli kararı verecektir. Hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

Katılım oranı beklentisi sorusu üzerine Erdoğan “Tabii hepimiz çok gayret ettik, İstanbul dışında olanların getirilip memleketlerine gönderilmesi için çaba sarf ettik” dedi.

İşte o görüntüler:

Erdoğan seçim sonuçlarını da İstanbul'da takip edeceğini belirtti. Erdoğan daha sonra oy kullandığı okul bahçesinde kendisine destek veren vatandaşları selamladı.

EKREM İMAMOĞLU OYUNU KULLANDI

Ekrem İmamoğlu yenilenen İstanbul seçimleri için sandık başına geldi. İmamoğlu okula girişi sırasında yoğun ilgiyle karşılaştı.

ekrem-imamoglu-siyasetcafe-006.jpg

İmamoğlu 23 Haziran seçimleri için oyunu kullanmak üzere eşi Dilek İmamoğlu ve oğlu Semih İmamoğlu ile birlikte Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Haldun Taner İlköğretim Okulu’na geldi.

İşte o görüntüler:

Okul girişinde yoğun ilgiyle karşılaşan Ekrem İmamoğlu okula girmekte zorluk çekti. İmamoğlu, oy kullanma işleminin ardından okul bahçesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Her şey çok güzel olacak” mesajı verdi.

“BİR YANLIŞLIK YAPTIYSAK HELALLİK İSTİYORUM”

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, oyunu Tuzla’da Emlak Konut Cemil Meriç İlkokulu ve Ortaokulu’nda kullandı. Yıldırım, eşi ve torunlarıyla oy kullanmaya geldi.

binali-siyasetcafe-003.jpg

Yıldırım oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada ise “Gelecek beş yıl için İstanbul’u kimin yöneteceği belli olacak. Halkın verdiği kararın başımız gözümüz üstünde yeri var. İstanbul en doğru kararı verecek. 6 Mayıs’tan beri adaylar olarak kampanyalarımızı yaptık. Artık konuşma sırası seçmenin, İstanbullu hemşehrilerimizin. Kampanya sırasında kırgınlık olabilir, adaylar arasında olabilir, vatandaşlarımızdan kırgınlıklar olabilir. Bugün artık kırgınlıkları bırakıp, geleceğe odaklanma vakti. Bilerek, bilmeyerek eğer bir İstanbullu kardeşimize, rakiplere bir yanlış yapmışsak, haksızlık yapmışsak helallik istiyorum” dedi.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.