Oyuncu Bade İşçil sosyal medyadan İmamoğlu’na sitem etti

Oyuncu Bade İşçil sosyal medyadan İmamoğlu’na sitem etti

Ünlü oyuncu Bade İşçil, annesini ziyaret etmek için gittiği Büyükada'da gördüğü çöp manzaraları karşısında adete şoke oldu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sitem etti.

Annesini ziyaret etmek için Büyükada'ya giden 37 yaşındaki oyuncu Bade İşçil, gördüğü çöp manzaraları karşısında adete şoke oldu.

Yaz aylarının büyük kısmını Büyükada'da geçiren işçil, ağaçlardan dut toplayarak keyifli anlarını Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

 

EKREM İMAMOĞLU'NA İSYAN ETTİ

 

Hayvansever kişiliği ve çevreye duyarlılığıyla bilinen İşçil, daha sonra gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Her köşe başında çöplerin biriktiğini ve toplanmadığını gören oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na mesaj gönderdi.

 

'YOLDA YÜRÜNECEK GİBİ DEĞİL'

 

Çöp yığınlarının fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan İşçil, "Ama bu güzelliklere bu görüntüler yakışmamış. Yazık, 'Burada bugün grev mi var?' dedim ama insanlar, 'Yok belediyede çöp toplayacak adam yokmuş, ondan' diyor. Belli bu sene denize girilmeyecek adalarda, ama yolda da yürünecek gibi değil" açıklamasında bulundu. 37 yaşındaki oyuncu paylaşımına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu etiketledi.

 

dfdgdf-jbz1.jpg

 

ADA SAKİNLERİ DE TEPKİLİ


Bade İşçil'in bu mesajına Ada'da yaşayan birçok vatandaştan da tepki geldi.

Ada sakinleri, "Belediye hiç bir hizmet sunmuyor. Geçen seneden beri her yer çöp kokuyor. Güzelim adalarda resmen rezalet yaşanıyor" diyerek isyan ettiler.

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.