Oyuncu Barış Atay gözaltına alındı

Oyuncu Barış Atay gözaltına alındı

Dizi ve sinema oyuncusu Barış Atay, sosyal medyadaki skandal paylaşımlarının ardından gözaltına alındı. İşte ayrıntılar;

Ünlü sanatçı Barış Atay, bu sabah saat 06.00’da evine gelen polisler tarafından gözaltına alındı ve emniyete götürüldü. Gözaltına alınma nedenine ilişkin bilgi verilmezken, sanatçının emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Avukat Efkan Bolaç, sosyal medya hesabı Twitter'dan oyuncu Atay'ın gözaltına alındığını duyurdu. Bolaç, "Nihayet Barış Atay'ı gözaltına aldırmayı başardılar. Birilerine yargılanacaksın demek veya affetmiyorum demek ne zamandır suç oldu?" diye yazdı.

Barış Atay, madenci tekmeleyen Yusuf Yerkel'in özür mesajının ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan "Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. O gün geldiğinde; affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız! Yok öyle 'torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz' falan. Her şey yeni başlıyor. Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz" diye yazmıştı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan ise, Barış Atay'ın bu mesajından sonra "Lütfen bu adama haddini bildiriniz!" başlıklı bir yazı kaleme almıştı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.