Oyuncu Leyla Bilginel afet bölgesinde yardım alan vatandaşları azarladı: 'Ak Parti'den yardım alıyorsanız ben vermem'

Oyuncu Leyla Bilginel afet bölgesinde yardım alan vatandaşları azarladı: 'Ak Parti'den yardım alıyorsanız ben vermem'

Afet bölgesinde vatandaşlara yardım etmeye çalışan oyuncu Leyla Bilginel, yanan bir köyde AK Parti Gençlik Kolları'nı görünce tepki gösterdi.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde çıkan yangınların söndürülmesi ve mağdur olan vatandaşların ihtiyaçları karşılanmaya devam ediyor. Oyuncu Leyla Bilginel ise Antalya Manavgat'a giderek halka ihtiyaçlarını sordu. Ancak bölgede AK Parti Gençlik Kolları'nı gören oyuncu, tepki gösterdi.

 

HALKA TEKİ GÖSTERDİ

 

Instagram hesabından AK Parti Gençlik Kolları üyelerini gösteren oyuncu, "Bu köye geldim. Tek tek insanlarla konuşarak ihtiyaç listesi yapıyorum. Allah'ın izniyle evimi ortaya koydum. Ben çocuğu olanların, gençlerin yanındayım. Hal hatır sormaya, dolaşmaya gelmişler. Az önce de çatır çatır ağaçlar yanarken neredeydiniz diye seslendim. Niye kazma-kürek alarak düşmediniz ortalığa? Şimdi giyinip kuşanıp gelmişler. Biz günlerdir uğraşıyoruz. İnsanın gerçekten zoruna gidiyor. Eğer onlar bir şey yapacaksa ben onların yapmadıklarına yapayım. Eğer yapılmayacaklarsa yalandan olmasın" dedi.

 

"ONLAR BİR ŞEY YAPACAKLARSA BEN YAPMIYORUM"

 

Leyla Bilginel olay yerinde halka tepki gösterdi. AK Parti Gençlik Kolları üyelerinden bahsederek vatandaşlara tepki gösteren Bilginel, "Eğer bunlar bir şey yapacaklarsa ben o zaman gerekeni yapmıyorum. Siz bu insanlara güveniyorsanız hem ben vereyim hem onlar verirse olmaz. Böyle boş konuşmalarla olmuyor. İcraata bakalım. 'Binaları dikecek, yardım edecek' diyorlar. 50 milyonla hiç bir yapılmaz. Bir köy yapılamaz bunu unutmayın" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.