Oyunu yine Bahçeli bozacak!

Oyunu yine Bahçeli bozacak!

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bugüne kadar olan duruşu ve dirayetinin 31 Mart sonrasına yönelik oyunların bozulmasına da katkıda bulunacağı konuşuluyor.

AKP Ankara Milletvekili ve Star yazarı Yalçın Akdoğan, AKP-MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın yerel seçimleri de, genel seçimleri de aşan mahiyette bir mutabakat zemini olduğunu söyledi. Akdoğan, "Sayın Bahçeli’nin şu ana kadarki sağlam duruşu ve dirayetinin 31 Mart sonrasına yönelik oyunların bozulmasına da katkıda bulunacağını düşünüyorum" dedi. 

Belediyeciliğin AKP'nin uzmanlık alanı olduğunu söyleyen Akdoğan "AK Parti yine birçok yeri kazanacaktır. Ama mesele ülkenin siyasi istikbalinden bağımsız ele alınamaz" diye yazdı.

"CHP’nin bir yandan HDP ile diğer yandan İP ve SP ile işbirliği zemini araması meseleyi yerel zeminden genel siyaset zeminine zaten taşımış durumda" ifadesini kullanan Akdoğan, "Bu dalgalara karşı Cumhur İttifakı’yla göğüs germek yerinde olacaktır" ifadesini kullandı.

Bugünkü "Cumhurun ittifakı ülkenin selametinedir" başlıklı yazısında Akdoğan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için şu sözleri kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın davetiyle gerçekleşen zirve diğer muhalefet partilerini panikletmiş, halkta ise çok iyimser bir hava oluşturmuştur. 

Sayın Bahçeli’nin şu ana kadarki sağlam duruşu ve dirayetinin 31 Mart sonrasına yönelik oyunların bozulmasına da katkıda bulunacağını düşünüyorum.'

siyasetcafe.com


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.