Ozan Arif’e Uğur Işılak'tan vefa klibi

Ozan Arif’e Uğur Işılak'tan vefa klibi

Sanatçı Uğur Işılak, vefat eden Ülkücülerin büyük ozanı Ozan Arif adına bir vefa klibi hazırladı. Işılak klibin sonunda ise kendi şiiri ile Ozan Arif’e olan vefasını ödemeye çalıştı.

Halk türküleri sanatçısı Uğur Işılak, ülkücü milliyetçi duruşuyla bilinen vefatıyla Türk Milletini ve ülkücü caimayı yasa boğan Ozan Arif için bir klip hazırladı. Uğur Işılak, Ozan Arif'in "Aha geldim gidiyorum" isimli şiirini bestelerken, klibin sonuna da kendi yazdığı şiiri ekledi.

OZAN ARİF EN AZ İKİ KUŞAĞIN UYANIŞINA KATKI SAĞLADI

Uğur Işılak, hazırladığı klibin sonunda Ozan Arifi’in en az iki kuşağın uyanışına katkı sağladığını belirterek “Bir dönem orak-çekiçe methiyeler düzüp kendi vatanını ve milletini aşağılayan sözde sanatçı ve aydınlara mukabil, en az iki kuşağın uyanışına ve vatan millet devlet sevgisine katkı sağladığın için sana minnettarız büyük ozan. Rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadesi sonrası Ozan Arif için yazdığı şiiri seslendiriyor.

Ozan Arif bugün memketinde sevenlerinin büyük bir katılımıyla ebediyete uğurlanacak.

İşte o klip ve klip sonunda Uğur Işılak’ın kendi besteleyip seslendirdiği şiir…

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
  • bozkurt turaneli / 11 Mart 2021 15:38

    Ülkücü görünümlü Türkücülerden hiç ses yok. bahçeliden ürktüler, o ülkücü görünümlü türkücüler bizim gözümüzden düştüler. gerçek ülkücü ülkücüye sahip çıkar..

    Yanıtla (0) (0)
  • Erol Karaca / 16 Şubat 2019 16:28

    Helal olsun ne diyeyim

    Yanıtla (1) (0)
  • hamza corlu / 16 Şubat 2019 11:37

    helal olsun ugur isilar verdigim iz emek helal olsun ,fransadan hamza corlu

    Yanıtla (1) (0)