Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın velayet davasında karar!

Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın velayet davasında karar!

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'a 3 yaşındaki oğlu için açtığı velayet davasında karar çıktı.

2018 yılında sade bir nikah töreniyle evlenen Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti, 2019 yılında evlilik birliğinin temelinden sarsılmasıyla nedeniyle boşanma kararı aldı. Çekişmeli başlayan boşanma davasında Aktan'ın çocuğuna özen göstermediğini ve ilgisiz davrandığını ileri süren oyuncu, velayet davası açtı. Deniz'in 2019 yılında boşandığı Feyza Aktan'a 3 yaşındaki oğlu için açtığı velayet davası karara bağlandı.

 

GÖRÜŞ GÜNLERİ ARTIRILDI

 

İstanbul 17. Aile Mahkemesi çocuğun velayetinin anne Feyza Aktan'da kalmasına karar verdi. Çocuğun anne Feyza Aktan'da kalmasına karar veren mahkeme, Özcan Deniz'in görüş günlerinin ise artırılmasına karara bağladı.

 

KAVGA GÖRÜNTÜLERİ ÇIKMIŞTI

 

Yaşadıkları tartışma ve kavgalarla gündemden düşmeyen Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın 15 Eylül günü ettiği kavganın görüntüleri de ortaya çıkmıştı. Oğlunun okula gitmediğini öğrenmesi üzerine eski eşi Aktan'ın evine giden Deniz'le eski eşi arasında çıkan tartışma kavgaya dönmüştü. Görüntülerde Aktan'ın üzerine yürüdüğü Deniz'in tişörtünü yırttığı görülmüştü. Soruşturma dosyasına giren görüntülerde, Özcan Deniz'in "Çocuğun kıyafetini giydir, elimi cimcikleme" dediği, Feyza Aktan'ın ise "Bıktım senden, ne istiyorsun benden" diye bağırdığı duyuluyor. 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.