Özdağ bypass edildi: İstifa mı edecek?

Özdağ bypass edildi: İstifa mı edecek?

Meral Akşener’in önderliğinde kurulan İYİ Parti’de iç çekişme ve tartışmalar giderek yükseliyor.

TEPKİ BÜYÜK

Kuruluşundan beri pek çok iddia ve gelişme yaşanan İYİ Parti’de şimdi de "İç Güveysi" kavgası başladı.

Genel Başkan Meral Akşener ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın işbirliği, Medya ve Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ cephesinin tepkisine neden olduğu bildiriliyor.

“İÇ GÜVEYSİ GELDİK”

Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ’a yakın isimler, açıkça olmasa da dost sohbetlerinde gelişmeler karşısında ellerinin kollarının bağlandığını, "Bu eve iç güveysi geldik. Severler de döverler de" dedikleri iddia edildi.

İPLER KORAY AYDIN’DA

Genel Başkan Akşener ve Başkan Yardımcısı Aydın’ın, İYİ Parti’de ipleri tamamen ele aldıkları, il ve ilçe başkanlarının seçiminde iki ismin tercihlerinin etkili olduğu belirtildi. Başlangıçta Koray Aydın, Musavvat Dervişoğlu ve Nevzat Bor’un eşit yetkilerle donatıldıkları açıklanan 3 kişilik teşkilatlanma komitesinde de sıkıntılar ortaya çıktı.

ÜMİT ÖZDAĞ BYPASS EDİLDİ

Ümit Özdağ’ı temsilen komitede yer alan Nevzat Bor, karşı cephe tarafından By-Pass edildi. Yapılan toplantılar ile il ve ilçe başkanlıklarının belirlendiği toplantılara Nevzat Bor çağrılmamaya başlandı.

ÖZDAĞ İSTİFANIN EŞİĞİNDE

Bu gelişmelerin ardından İYİ Parti Gaziantep milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’a “istifa et, kahraman ol” baskılarının yapıldığı fade edilirken, Özdağ’ın yaşanan gelişme ve baskılar karşısında nasıl bir tepki vereceği merakla bekleniyor.

“NATO’YU BEN KOYDUM”

İYİ Parti’nin parti programında eşit vatandaşlık ve NATO maddelerine gelen yoğun eleştiriler karşısında Ümit Özdağ yaptığı bir açıklamayla NATO maddesini parti programına kendisinin koyduğunu açıklamıştı.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum