Özdağ, Soylu'ya tehditler savurdu: Görevin bittiğinde tutuklanacaksın

Özdağ, Soylu'ya tehditler savurdu: Görevin bittiğinde tutuklanacaksın

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisi hakkında ‘Soros çocuğu’ diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya tehditler savurdu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisi hakkında ‘Soros çocuğu’ diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 'Beni kapının önünde bekle!' diyerek tehditler savurmuştu.

Özdağ bakanlık önüne 100 metre kala binaya giriş yapamadı ve bulunduğu noktada açıklama yaptı.

 

Özdağ açıklamada şu ifadeleri kullandı:


'Zafer Partisi bundan 7 ay önce kuruldu ve 7 aydan bu yana ülkemize yönelik örtülü bir istilanın 8 milyonu aşan Suriyeli Afgan ve Orta Doğu’nun değişik ülkelerinden gelen insanlar tarafından yapıldığını gündeme getirdik.

Biz Zafer Partisi olarak kaçaklar ülkelerinde dönsünler siyasetini temsil ediyoruz. Burası lunapark değil. Biz bu 8 milyon insanı ülkelerine göndereceğiz diyoruz. Bu hem muhalefetin  hem de Saray’ın dengesini bozdu.

Soylu liderliğinde Zafer Partisi’ne karşı komplo kuruluyor. Bana ziyarete gelen bir polis bilgi verdi. Kimlerin görev alacağını öğrendim ve başka kaynaklardan da teyit ettim. Zafer Partisi üzerinden 5-6 ilde karışıklık çıkartıp bizi hedef almak istiyorlari Sağda solda Afgan ve Suriyeli döven bir grup var biz onlara suç duyurusunda bulunduk.

Dün Soylu’nun bana ve aileme yapmış olduğu hakaret bu operasyonun işaret fişeğidir.  Soylu’ya çağrıda bulundum geleceğimi söyledim. Sen Ofluyum diyorsun Ofluları cesur bilirim sen Kofluymuşun. Ben tek başıma geliyorum bu kadar mı korkuyorsun.

Kriminal birisin, görevin bittiği zaman sen tutuklanacaksın bunu sen de biliyorsun. Bundan sonra bu iş ikimizden birisi ölene kadar devam edecek ya sen özür dilersin yada sonuna kadar devam edecek. Süleyman Soylu’nun bir korkak olduğunu bütün Türkiye gördü bütün dünya gördü.'

 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.