Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na sürpriz ziyaret

Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na sürpriz ziyaret

Ankara'da bugün sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşmek için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'ne geldi. 

Binaya girmeden önce kısa bir açıklama yapan Özdağ, iade-i ziyaret için geldiklerini söyledi.

İki isim, seçimlerin ardından ilk kez yüz yüze görüştü.

 

a-024.JPG

i-035.JPG

 

Görüşme nedeniyle saat 13.00'da başlaması planlanan CHP MYK 1 saat ertelendi.

 

Görüşmenin ardından Ümit Özdağ'ın açıklaması şöyle:

 

“Sayın Genel Başkan seçim süresinde Zafer Partisi’ni iki kez ziyaret etmişti ve önemli görüşmeler yapmıştık. Seçimlerden sonra bir değerlendirme imkanımız olmadı. Ben de kendisinden geçen hafta randevu rica ettim ve bu değerlendirmeyi hem de iade-i ziyarette bulunmak istedim. Güzel bir ziyaret oldu. Teşekkür ederim, nazik daveti için. İçeriye girerken Sayın CHP Sözcüsü, “Aman dikkat edin yerler kaygan burada.” dedi. Biz de gülümsedik sağlam bastığımızı söyleyerek yukarıya çıktık.”

 

Kemal Kılıçdaroğlu ise şunları söyledi:

 

“Sayın Genel Başkanla güzel bir görüşmemiz oldu. İki siyasetçi yan yana gelirse ne konuşur? Doğal olarak Türkiye’nin sorunlarını, Ortadoğu’yu, dünyadaki gelişmeleri hep beraber değerlendirdik. Seçimleri, seçim sonuçlarını, yerel yönetimleri, yerel yönetim seçimlerini birlikte değerlendirdik.”

 

uguigu.JPG

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda, Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'na destek vermişti. Bu kapsamda CHP ile Zafer Partisi arasında 7 maddelik bir protokol imzalanmıştı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.