Özdağ'dan Tarikatlarla ilgili çarpıcı açıklama! 'Türkiye'de ilk kez...'

Özdağ'dan Tarikatlarla ilgili çarpıcı açıklama! 'Türkiye'de ilk kez...'

İlahiyatçı Prof. Mustafa Öztürk'ün 15 Temmuz Komisyonu'ndan neden kovulduğunu açıkladığı videomuzu paylaşan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, tarikatlarla ilgili önemli uyarılarda bulundu.

İlahiyatçı Prof. Mustafa Öztürk, yayınladığı bir videoda 15 Temmuz Meclis Komisyonu'ndan neden kovulduğunu açıkladı.

Öztürk, 15 Temmuz Meclis Komisyonu'nda iktidar milletvekillerine, 'Bir belayı başımızdan zor def ettik. Ama onun ardından başkaları geliyor. Tarikatlarla çıkar alışverişinden vaz geçin, bunlara imkan vermeyin' dediği için komisyondan kovulduğunu ifade etti.

Siyasetcafe X hesabından paylaştığımız bu bilgiyi alıntılayan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, devletin içerisindeki tarikat yapılanmasındaki tehlikeye dikkat çekti ve önemli yorumlarda bulundu.

Özdağ paylaşımımızı alıntılayarak tarikatlar konusunda uyarılarda da bulundu. 

 

Özdağ şunları yazdı:

 

'Türk devlet geleneğine aykırı olarak büyük Türk tarihinde ilk kez devlet tarikat ve cemaatlere teslim edildi. Bu devlet oluşun mantığına aykırıdır. Milli güvenlik hatta milli beka meselesi olduğu 15 Temmuz’da ispatlanmıştır.  Tarikat/cemaat mensupları şeyhlerinin emri ile devletin emri arasında kaldıkları zaman şeyhin emrine itaat edeceklerdir.  Bir düşman ordusu ülkemize saldırsa ve cemaat/tarikat lideri mürit subaylarına teslim olun derse bu subaylar orduyu savaşmadan teslim eder. Irak’ta Kesnezani tarikatı İrak ordusunu savaşmadan Amerikan ordusuna teslim etmiştir.'

 

sdfghjmkjls.JPG

 

İşte Mustafa Öztürk'ün binlerce kez izlenen ve beğeni alan o konuşması:

 

 

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.