Özel Haber | Karabağ savaşını bir de Ermenilerin gözünden izleyin!

Özel Haber | Karabağ savaşını bir de Ermenilerin gözünden izleyin!

Azerbaycan ve Ermenistan arasında başlayan savaşta Ermenistan'ın kendi vatandaşı tarafından dahi haksız pozisyonda görüldüğü açıkça ortaya çıkıyor.

Azerbaycan ve Ermenistan arasında Dağlık Karabağ üzerinden 27 Eylül’de başlayan savaşta bugün 10.gün bitmek üzere.

Dünyanın kilitlendiği olayda Ermeni ordusu sivil yerleşim noktalarını hedef alarak kışkırtıcı bir tavır izlemeye devam ediyor.

Azerbaycan ordusu ise hadsiz Ermenistan karşısında bölgede adeta yeniden bir tarih yazıyor ve Ermenistan'a çok ağır zayiatlar veriyor.

Kendisini mağdur pozisyonda gösteren ve masum insanları öldürmekten çekinmeyen Ermenistan, her ne kadar aldığı ağır zayiatları göstermese de büyük bir yenilgi yaşıyor.

Çok ağır kayıplar veren Ermenistan’ın ordusunun yaralı askerlerini dahi hastanelerde tedavi edemediği görüntüler ortaya çıkmış, bu görüntüler Ermenistan'ın büyük hezimetini gözler önüne sermişti.

 

ERMENİ HALKI YAŞANANLARI ANLATTI

 

Ortaya çıkan yeni görüntülerde ise Ermenistan'ın kendi vatandaşı tarafından dahi haksız pozisyonda görüldüğü açıkça ortaya çıkıyor.

Görüntülerde Ermeniler, haksız yere Azerbaycan topraklarında yaşadıklarını itiraf ediyor ve yerleşim yerlerinden kaçamaya başlıyorlar.

Ermeni Televizyonlarının bütün gün yalan yayın yaptığını söyleyen bir Ermeni, hasta ve engellilerin zorla askerlik hizmeti yaptırılmak için savaşa götürüldüğünü, Ermenistan'ın kendi sınırlarını bilmediğini ve savaşacak kimsenin kalmadığını da söylüyor.

Yine başka bir Ermeni, askerlerin mevzilerini bırakıp kaçtıklarını, kendisinin ve arkadaşlarının sokaktan zorla alınarak askeri forma giydirildiğini ve savaş bölgesine götürüldüğünü ifade ediyor.

Bölgeye getirildikten sonra kendilerine iç çamaşırı dahi verilmeden forma giydirildiğini bu nedenle çok üşüdüğünü ve çokta korktuğunu sözlerine ekliyor.

 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

ÖZEL HABER- SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.