Özel hastanede büyük rezalet! Doktor ve hemşireler yaşlı hastaya eziyet edip bir de videoya çektiler

Özel hastanede büyük rezalet! Doktor ve hemşireler yaşlı hastaya eziyet edip bir de videoya çektiler

İstanbul İçerenköy Bayındır Hastanesi'nde görevli doktor ve hemşireler boğazına delik açılıp tüp takılan konuşamayacak durumdaki yaşlı hastaya hakaret edip kahkahalar eşliğinde dalga geçti.

İstanbul İçerenköy Bayındır Hastanesi'nde doktor ve hemşireler skandala imza atıp o anları da kameraya aldı. O görüntüler sosyal medyaya düşünce rezalet ortaya çıktı. Bir grup sağlık çalışanının, yemek borusundan delik açılan ve konuşamayacak durumda olan yaşlı hastaya hakaretler edip dalga geçti.


GÖRÜNTÜLERİ SİLDİRMEK İÇİN RÜŞVET


Görüntülerin hastanenin eski bir çalışanı tarafından kaydedildiği öğrenilirken hastane yönetiminin görüntülerin silinmesi için rüşvet teklif ettiği iddia edildi.

 

ÜZERİNE PARA SAÇIP KAHKAHA ATTILAR


İnfial yaratan görüntülerde erkek sağlık çalışanı kadın hastanın yüzüne para saçarken, kadın sağlık çalışan ise gülerek yaşananları cep telefonuyla kaydediyor.

 

ALSANA PARALARI KIZ! YAPIŞTIRRRR...


Erkek sağlıkçı "Alsana kız paraları. Yapıştır. İki milyon dolar bırakıyorum, yarın dört milyon dolar olarak geri alacağım. Anlaştık mı? Paralar... paralar. Bu paraları sana niye veriyorum biliyor musun? Çünkü senin sağ böbreğini alacağım. Bu paralar böbreğine karşılık. Sağ böbreğine yetmez mi bu paralar?" ifadelerini kullanıyor.


KÜFÜR ETSENE! 'AL ... SOK BU PARALARI...'


Kadın çalışan ise "Küfür etsene. 'Al ... sok bu paraları böbreğini satacağım' desene" diyerek diğer çalışana akıl veriyor. Sesi çıkmayan yaşlı kadının dudaklarını kıpırdatarak "Allah'ından bul" dediği görülüyor. 

 


 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.