Özel tiyatrolara Zorlu Holding’ten anlamlı destek

Özel tiyatrolara Zorlu Holding’ten anlamlı destek

Koronavirüs salgını nedeniyle özel tiyatroların ayakta kalabilmesi için Tiyatro Kooperatifi’nin başlattığı #BizdeYerinAyrı kampanyasına bir destek de Zorlu Holding’den geldi! Zorlu Holding kampanyaya büyük destek sağladı

Özel tiyatroların hakları, yasal statüleri ve finansal var oluşlarını güçlendirmek amacıyla çalışmalar yürüten Tiyatro Kooperatifi geçtiğimiz ay, COVID-19 salgını nedeniyle zor dönemden geçen tiyatro sektörüne destek olmak amacıyla #BizdeYerinAyrı adlı seyirci destek programını hayata geçirmişti. “Şimdi ayrı olsak da #BizdeYerinAyrı” sloganıyla yola çıkan destek programı, bu sloganla tiyatroların seyircilerine olan özlemini dile getiriyor. Programa katılım sağlayan izleyiciler hem yeni sezonda yerlerini önden alıyor hem de bugünden tiyatroların, tiyatro oyuncularının ve emekçilerinin yanında olabiliyor.

 

İHTİYACI OLAN HERKES FAYDALANIYOR

 

Kampanyaya destek sağlayan büyük kurumlar ise aldıkları paketleri, COVID-19 sürecinde bizleri yalnız bırakmayarak büyük özveri gösteren meslek gruplarına (sağlık çalışanları, kuryeler, market/banka çalışanları vb.), iş birliği yaptıkları kişi/kurumlara veya morale ihtiyacı olan çalışanlarına hediye edebiliyor.

 

Zor günler geçiren özel tiyatrolar için hayata geçirilen #BizdeYerinAyrı kampanyasına katkı sağlayan kurumlardan biri de Zorlu Holding oldu. Zorlu Holding’in bu desteğinin başka kurumsal firmalara da ilham olması bekleniyor.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.