Özelleştirme kararları Resmi Gazete’de

Özelleştirme kararları Resmi Gazete’de

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara, İstanbul, Eskişehir, Adana, Niğde ve Kocaeli illerinde bulunan 14 taşınmazın özelleştirilmesi için ihaleye çıktı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın (ÖİB), bazı taşınmazların özelleştirilmesine ilişkin ihale ilanı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. İlana göre,  Ankara'nın Yenimahalle, Gölbaşı, Kalecik ilçelerinde bulunan 7, Eskişehir'in Odunpazarı ve Niğde'nin Bor ilçelerinde bulunan 2'şer, Adana'nın Çukurova, İstanbul'un Büyükçekmece, Kocaeli'nin Darıca ilçelerinde bulunan 1'er olmak üzere toplam 14 taşınmazın “satış” yöntemiyle özelleştirilmesi amacıyla ihale gerçekleştirilecek.

İhaleler, kapalı zarf usulüyle teklif alınması ve görüşmeler yapılması suretiyle "pazarlık”la gerçekleştirilecek. İhale komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. İhaleye son teklif verme tarihi Ankara'nın Yenimahalle ve Gölbaşı'ndaki taşınmazlar için 29 Aralık 2017 diğerleri için 18 Ocak 2018 olarak belirlendi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.