'Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu arasında mutabakat var' iddiası!

'Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu arasında mutabakat var' iddiası!

Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu arasında mutabakat olduğu ileri sürüldü. Özgür Özel’in ilçe kongrelerinin bitmesini beklediği, ardından bu ay içerisinde açıklama yapmayı planladığı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün yaptığı açıklamada, "Yeniden İstanbul için yola çıkıyorum" dedi.

Gazetecilerden gelen bir soru üzerine ise CHP Genel Başkanlığı için adı geçen bir başka ismi andı ve “CHP'nin tarihini bilen, geçmişi tertemiz evlatları vardır. Bunlar göreve hazırdır. Bunlardan birisi, Özgür Özel'dir” dedi.

Bu açıklamalar üzerine tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, "Doğru Yorum" programında çarpıcı kulis bilgiler paylaştı.

 

GÜREL: ÖZEL VE İMAMOĞLU ARASINDA TAM BİR MUTABAKAT VAR

 

"Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu arasında tam bir mutabakat var" detayını paylaşan Deniz Gürel, "Özgür Özel ilçe kongrelerinin bitmesini bekliyor, il kongrelerinin hemen öncesinde Özgür Özel kendisinin de sinyalini verdiği bir adaylık çıkışı yapacaksa değişimi ve Özgür Özel’i destekleyenler, Özgür Özel’in ağustos ayında açıklama yapması gerektiğini düşünüyor ve bu yönde de Özgür Özel’i yüreklendiriyorlar. Değişimciler kendilerinin önde olduğunu düşünüyor" şeklinde konuştu.

 

"İMAMOĞLU VE KILIÇDAROĞLU BİR ARAYA GELECEK"

 

Gürel, son olarak, "Yarın Hacı Bayram Veli anma etkinlikleri var, Sayın İmamoğlu ve Sayın Kılıçdaroğlu bir araya gelecek bu gerilimi kontrollü şekilde yürütmeye çalışıyorlar" diye de ekledi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.