Özgür Özel’den Abdüllatif Şener çıkışı! 'Ona oy verdirttiğimiz CHP'lilerden özür dilerim'

Özgür Özel’den Abdüllatif Şener çıkışı! 'Ona oy verdirttiğimiz CHP'lilerden özür dilerim'

Abdüllatif Şener, CHP'den ayrıldığını ve seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıklamıştı. Şener'e CHP Grup Başkanı Özgür Özel'den tepki geldi.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partiden ayrıldığını ve seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıklayan Abdüllatif Şener'e tepki gösterdi.

 

"İçim acıyarak, kanım donarak izledim" diyen Özel şunları söyledi:

 

"Şener meselesinde şunu söylemek lazım; CHP toplumun belli kesimlerine erişmek, Şener'in vicdanlı muhafazakar olduğu iddiasıyla CHP listelerinden kendine yer buldu. Hangi arkadaşımızı yerinden ettiyse o arkadaşımıza ve ona oy atan partililere özür borcumuz var."

 

'SORUMLULUK DÜŞERSE ADAYLIKTAN KAÇMAM'

 

Özel, aday olacak mısınız sorusunu "Sorumluluk da alırım, fedakarlık da yaparım. Gerektiği yerde sorumluluk almaktan, gerektiğinde fedakarlık yapmaktan kesinlikle kaçınmam" diye cevapladı.

 

Özel sözlerine şöyle devam etti:

 

"Seçimin sonuçları her kademede değerlendiriliyor. Sayın Genel Başkanımızın, sayın İmamoğlu'nun, benim farklı değerlendirmelerimiz oldu. CHP değişimi konuşmaktadır. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu "Değişimin önünü açacağım" ifadesini konuşmaktadır. Meşru bir zeminde üç ismin birbiriyle iletişim halinde olduğu olması gerektiği zeminde olduğu bir noktadayız. CHP tek bir parçadır. Ben CHP Grup Başkanı sıfatıyla, sayın Ekrem İmamoğlu İBB'nin seçilmiş belediye başkanı sıfatıyla, sayın Genel Başkanımız da Genel Başkan sıfatıyla son derece özenli bir dil kullanıyoruz. Kuşoğlu'nun açıklamaları kişisel uyarılardır. Bu uyarılar sayın Genel Başkanımızın takınmadığı bir üslup. Ancak meselede tam da olması gerektiği gibi bir yerden tartışıyoruz."


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.