Özgür Özel'den İmamoğlu'nun kararına ilk yorum

Özgür Özel'den İmamoğlu'nun kararına ilk yorum

İmamoğlu’nun İstanbul kararını değerlendiren CHP Grup Başkanı Özgür Özel, 'Kısa vadede İstanbul’a, uzun vadede Türkiye’ye iyi gelecek bir karar' ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2024 yerel seçimlerini işaret ederek “İstanbul için yola çıkıyorum” dedi. Seçim yenilgisinin ardından CHP’deki değişim tartışmalarının öncülerinden olan, adı CHP Genel Başkanlığı için de geçen İmamoğlu, İstanbul’un Türkiye için önemine de vurgu yaparak tercihini İstanbul’dan yana kullandı.

Gazete Duvar'dan Ceren Bayar'a konuşan Özel “İmamoğlu CHP Genel Başkanlığına aday olacak mı” tartışmasını da bu açıklamasıyla sonlandıran İmamoğlu, gazetecilerden gelen bir soru üzerine CHP Genel Başkanlığı için adı geçen bir başka ismi andı ve “CHP'nin tarihini bilen, geçmişi tertemiz evlatları vardır. Bunlar göreve hazırdır. Bunlardan birisi, Özgür Özel'dir” dedi.

 

‘İMAMOĞLU’NUN KARARI KISA VADEDE İSTANBUL’A UZUN VADEDE TÜRKİYE’YE İYİ GELECEK’

 

İmamoğlu’nun açıklamalarına ilişkin değerlendirmeleri sorulan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, “Ekrem Bey’in vermiş olduğu kararı son derece olumlu karşılıyorum. Bu karara en çok İstanbullular sevindi. Ama hepimiz bu karardan memnun olduk. Bu karar İstanbul’a da Türkiye’ye de iyi gelecek. Kısa vadede İstanbul’a uzun vadede Türkiye’ye iyi gelecek bir karar olarak yorumluyorum” dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.