Özhaseki Beypazarı’nda CHP’ye yüklendi

Özhaseki Beypazarı’nda CHP’ye yüklendi

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Bir taraftan İYİ Parti ile görüşürken arka tarafta da millet anlamasın diye HDP ile pazarlık ediliyor. Onlar bizim evlatlarımızın katilleri." dedi.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti ve MHP'nin Beypazarı Beytepe Mahallesi'nde seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını yaptı.

DENİZ BAYKAL SAYGIDEĞER BİR ADAMDI

Sağlık sorunları yaşayan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a geçmiş olsun dileklerini ileten Özhaseki, "Dedim ki eskiden CHP'nin başında Deniz Baykal vardı. Ona hiç oy vermedim, bu yaşıma geldim ama saygıdeğer bir adamdı, devlet adamıydı, milli bir adamdı. Kafası başka yerlerde değildi, yurt dışına bağlı değildi. O adamı saygıyla anıyorum dedim. Allah şifalar versin, şimdi rahatsız zaten. Ancak bu Kemal Bey işin başına geldi yatıyor yalan, kalkıyor yalan." ifadelerini kullandı.

CHP EVLATLARIMIZN KATİLİ HDP İLE PAZARLIK YAPIYOR

CHP'nin 31 Mart'taki yerel seçim ittifakına da değinen Özhaseki, şunları kaydetti: "Bunların işi gücü yalan dolan. Şimdi de bir taraftan İYİ Parti ile görüşürken arka tarafta da millet anlamasın diye HDP ile pazarlık ediliyor. Onlar bizim evlatlarımızın katilleri. Onların oylarında evlatlarımızın kanı var, böyle adamlarla bir araya gelmek dünyanın en yanlış işlerinden biri olur. Elhamdülillah biz yerli ve milliyiz. En büyük özelliğimiz milli olmamız."

Mehmet Özhaseki, Beypazarı'nda, Yukarı Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren imalathaneleri de ziyaret etti.

SİYASETCAFE.COM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.