Özhaseki’den Mansur’a düello daveti: “Su parası proje değil’

Özhaseki’den Mansur’a düello daveti: “Su parası proje değil’

CHP adayı Mansur Yavaş'ın seçim vaatlerini eleştiren Ak Parti Ankara adayı Özhaseki "Mansur Yavaş'la Ankara'yı konuşmayı isterim. Televizyoncu arkadaşlara dedim ki 'Projeleri nedir sorun.' Gazeteci arkadaşlar da sorunca 'Su parasını indireceğim' dedi.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Mesele vatan, bayrak meselesiyse o zaman başka bir şey konuşulmaz. O zaman da yanımızda Devlet Bey'den başka kimseyi görmedik." ifadelerini kullandı.

ÇUKURLARI KAZIN ÖZ YÖNETİM İLAN EDİN

Kafkas Dernekleri Federasyonunun Kafkas Derneği Genel Merkezi'nde yapılan toplantıda konuşan Özhaseki, Türkiye'nin mazlumların sığındığı bir coğrafya olduğunu anlattı.

Özhaseki, bu çevrelerin terör örgütü PKK'ya "Siz artık yavaş yavaş bağımsızlık ilan edin. Çukurları kazın. Öz yönetim ilan edin" tavsiyeleri verdiklerini söyledi.

"CONİLER NEDEN GELMİŞ?”

Mehmet Özhaseki, Doğu'ya yaptığı bir ziyaret sırasında bölge halkına söylediklerini şöyle anlattı:

"Bir gittiğimde dedim ki, sınırdaki herkesle komşusunuz, akrabasınız ama orada 13 bin kilometre öteden gelen Coniler var. Soruyor musunuz neden gelmişler? Onlarla bir akrabalığın var mı? Yok, yok, yok. Niye buradalar o zaman? Sizin çocuklarınızın eline silah veriyorlar, çocuklarınızı öldürüyorlar. FETÖ, DEAŞ ve DHKP-C gibi terör örgütleri aynı yerden besleniyorlar. Türkiye bölünsün, parçalansın istiyorlar. Çok net. Sağ-sol densin kavga çıksın, Türk-Kürt densin kavga çıksın, ülkemizin güneyinde terör devleti kurulsun istiyorlar. Biz onlarla mücadele ederken tüm milletimizin bize dua ettiğini biliyoruz." diye konuştu.

VATAN BAYRAK KONUSUNDA YANIMIZDA DEVLET BEYDEN BAŞKASINI GÖREMEDİK

Ülke önemli süreçten geçerken siyasi partilerle birlikte hareket etmek istediklerini dile getiren Özhaseki, "Mesele vatan, bayrak meselesiyse o zaman başka bir şey konuşulmaz. O zaman da yanımızda Devlet Bey'den başka kimseyi görmedik. Allah razı olsun. O zaman Cumhur İttifakı'ndaki çalışmalarımız başladı." dedi.

UÇMUŞLAR KAFA GİTMİŞ

Özhaseki, geçen günlerde Kayseri'den bir arkadaşının yaşadığı diyaloğu kendisine şöyle aktardığını anlattı:

"Kayseri'den gelen arkadaşım yanındaki komşusunun FETÖ'cü olduğunu anlattı. 'Adam FETÖ'cu, ıslah olacak gibi gözükmüyor' dedi. O arkadaşım komşusuna 'Şu Pensilvanya'daki Feto seni arasa, senin komşun Ahmet Efendiyi vur dese vurur musun?' demiş. 'Amerika'daki manyağın biri arayacak öldürür müsün?' demiş. Komşusu da ayağa kalkarak 'Hocam beni arasın, vallahi vururum' demiş. Böyle bir sapıklık, manyaklık var mı? Uçmuşlar. Kafa gitmiş. Böyle insanlarla mücadele etmemiz gerekiyor. Derdimiz bu. İnşallah sonuna kadar mücadele edeceğiz."

SU PARASINI İNDİRMEK PROJE DEĞİL TARİFEDİR

Mehmet Özhaseki, CHP adayı Mansur Yavaş'la Ankara'yı konuşmak istediğine işaret ederek şöyle konuştu:

"Televizyoncu arkadaşlara dedim ki 'Projeleri nedir sorun.' Gazeteci arkadaşlar da sorunca 'Su parasını indireceğim.' dedi. Onu da Mustafa Tuna indirdi. Su parası ve ekmek parası tarifedir. Tarifeden proje olmaz. Biz suyu indirince karşı tarafın tüm projeleri bitti. Sabah 'Süt dağıtacağım, akşam bir şey yapacağım.' diyor. Biz kültür yolu projesi hazırladık. 411 tescilli eser var Ankara'da. 72 tane müze var. Cumhuriyet döneminin en güzel eserleri Ankara'da. Kimsenin haberi yok. Yaptıklarımız ortada. Geçmişte yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.