Özhaseki'den sonra Binali Yıldırım'dan da Alparslan Türkeş sözü

Özhaseki'den sonra Binali Yıldırım'dan da Alparslan Türkeş sözü

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Küçükçekmece’ye yapılacak gençlik merkezinin adının, Başbuğ Alparslan Türkeş Gençlik Merkezi olduğunu duyurdu.

Eski TBMM Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Küçükçekmece’de MHP’nin düzenlediği programa katıldı.

Programda konuşan Binali Yıldırım, vatandaşlara seslenerek, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın adaylarına destek istedi.

İstanbul’un ehline emanet edilmesi gerektiğini söyleyen Binali Yıldırım, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in kendisine verdiği nottan bahsetti ve 100 milyon lira maliyetle 2 bin gence hizmet verecek gençlik merkezinin müjdesini verdi.

Binali Yıldırım, “Benim de bir teklifim var. Temel Karadeniz, bu güzel gençlik merkezinin adını, Başbuğ Alparslan Türkeş Gençlik Merkezi koyalım mı, yakışır mı? Başbuğ Alparslan Türkeş Gençlik Merkezi hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Binali Yıldırım, daha sonra, gecede sahne alan Mustafa Yıldızdoğan’a çiçek takdim etti ve ‘Türkiyem’ adlı parçayı türkücüyle beraber söyledi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.