Özhaseki'ye bomba uyarı Gökçek'le fazla takılma!

Özhaseki'ye bomba uyarı Gökçek'le fazla takılma!

AK Parti'nin yerel seçimlerdeki Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'ye destek mesajları atan Melih Gökçek bu mesajları daha sonra kaldırmıştı.

Yerel seçimler yaklaşırken AK Parti Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'te Özhaseki'nin adaylığını desteklemiş ve sosyal medya hesabı Twitter'dan bir mesaj paylaşmıştı.

Ancak Gökçek daha sonra attığı destek tweetlerini sildi.

Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, bugünkü yazısında Gökçek'in destek mesajlarını neden sildiğini açıkladı.

İşte o yazı;

'Mehmet Özhaseki adını gerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye gerekse AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a birebir görüşmelerinde Melih Gökçek önerdi. Ve Özhaseki adaylığı resmen açıklanmadan ama adı kulislerde geçmeye başlayınca Gökçek'i doktor reçetesi gibi her gün sabah, öğle akşam arıyor ve Ankara projeleri hakkında görüşlerini alıyormuş. Ancak Erdoğan tarafından yapılan resmi açıklamadan sonra Özhaseki tek bir gün Melih Gökçek'i aramamış. Hatta 7-8 kere arayan Gökçek'in telefonlarına da yanıt vermemiş. İşte bu gelişmelerden sonra Gökçek de sosyal medyada yayınladığı tüm destek mesajlarını sildi.'

Orhan Uğuroğlu 'Özhaseki'ye yakın bir siyasetçiye sordum. Mehmet Bey neden Gökçek ile bağını kopardı? Çok çarpıcı ve Gökçek'i çok da kızdıracak yanıt şöyle geldi' diyerek yanıtı ise şöyle aktardı:

'Gerek Erdoğan'dan gerekse AKP'lilerden Özhaseki'ye, 'Melih Gökçek'in desteklemesi senin seçilmeni etkiler. Melih Ankaralıların gözünde çok değer kaybetti. Bu yüzden görevden alındı. Uzak durmanda ve birlikte hareket etmemen faydana olur' dediler.’ Özhaseki Haber Türk televizyonunda Didem Aslan'ın bir sorusuna şöyle yanıt verdi: ‘Kendisine programdan çıkınca bir geçmiş olsun derim.’ Aradı mı dersiniz? Hayır aramadı…'

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.