Özkan Sümer’den transfer açıklaması

Özkan Sümer’den transfer açıklaması

Trabzonspor’un Genel Koordinatörü Özkan Sümer, transfer çalışmalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı ve bilgiler paylaştı. İşte ayrıntılar;

Mali açıdan zor günler geçiren Trabzonspor, eldeki bazı futbolcularını göndermek isterken bazı isimlerle de yıllık ücretlerde indirime gitmesi yönünde talepte bulundu. Bu doğrultuda çalışmalar hızla devam ederken, yapılacak transferlere ilişkinde görüşmeler sürüyor.

Trabzonspor'da Genel Koordinatör Sümer, “Bir takım girişimlerimiz iyi şekilde ilerliyor Kamp öncesinde sonuçlanır. Önce yurt içinden almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Özkan Sümer, transfer çalışmaları ve geleceğe yönelik planlamaları hakkında bilgiler verdi.

İşte Özkan Sümer'in sözlerinden önemli satır başları:

Transferde önceliğimiz merkez savunma. Kamp öncesinde neticeye ulaşır. Önceliğimiz elbette yurt içi ama yapamazsak yurt dışından tamamlama gayretindeyiz. Trabzonspor yeniden ihtimaller üzerinden oyuncu almayacak. Futbolcunun devamlılığına bakacağız. Ama asıl güvencemiz kendi kaynaklarımızdan katacağımız isimlerin verimli olacağı doğrultusunda Trabzonspor'un en önemli kazanımı, kendi olma değerini elde edip onun üzerinde bütün etkinliği kurmak gibi bir kararlılık göstermesi. Bu yönde çalışmalarımız var. Altyapıdan katılacak oyuncuları yeni dönemde de görebileceğiz. Altyapıdan gelecek oyuncular profesyonel takıma dahil edilmediği takdirde artık 1461 Trabzon'da yer alacak.

HAMİT CİHAN'I ALTYAPIYA GETİRDİK

Sümer, "Altyapıda gençlik geliştirme merkezimiz var. Onu gerçek manada bir akademiyi dönüştürme çalışmalar yapıyoruz. Birikimi olan Hamit Cihan'ı burada görevlendirdik" dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.