Özlem Gürses ve Cumhuriyet Gazetesi'nin 'Soylu provokasyonu' ellerinde patladı!

Özlem Gürses ve Cumhuriyet Gazetesi'nin 'Soylu provokasyonu' ellerinde patladı!

Dün gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısı'nı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun neden merdivenlerden izlediği ortaya çıktı.

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılan AK Parti Grup Toplantısı'nda ilginç bir görüntü ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Kabine koltuklarında değil, salonun merdivenlerinden toplantıyı izlediği görüldü. 

 

PROVOKASYON ÇIKARMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİLER

 

Görüntü üzerinden provokasyon çıkarmak isteyen odaklar ise hemen harekete geçti.

Cumhuriyet Gazetesi bu görüntüyü "Soylu AKP Grup Toplantısı'nı merdivenlerde izledi: 'Kabine'den çağrıldı ama gitmedi..." başlığıyla haberleştirdi.

 

ccccc-002.JPG

 

'BAKAN SOYLU PROTESTO EDİYOR' İDDİASI

 

O anların videosunu çeken gazeteci Özlem Gürses ise bu görüntüyü "Soylu Kabineden çağrıldı ama gidip oturmadı. İçişleri Bakanı Soylu kimi, neyi protesto ediyor?" sözleriyle sosyal medya hesabından paylaşarak bir provokasyon peşine düştü.

 

ooooo-001.JPG

 

NEDENİ BELLİ OLDU

 

Ancak görüntülere dikkatli bakıldığında protesto gibi bir durumun olmadığı açıkça anlaşılıyor. Bakan Soylu, gayet neşeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini alkışlıyor.

Öte yandan Haber7 bu görüntüyü İçişleri Bakanlığı basın kaynaklarına da sordu.

Bakanlık kaynaklarından yapılan açıklamada "Sayın Bakanımız bir program nedeniyle grup toplantısına biraz gecikti. Böyle olunca da kimseyi rahatsız etmek istemedi bu nedenle merdivenlere oturdu." denildi. 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.