Öztrak: Dolar uçtu!

Öztrak: Dolar uçtu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker tarafından bir siyasetçiye ayda 10 bin dolar verildiği iddiasına ilişkin olarak, 'Meclis Başkanı, Meclis’in itibarını kor

Öztrak, dün düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"İçişleri Bakanı evin içindeki kavgada kullanılmak üzere bu ismi sümen altına attı. Meclis Başkanı, milletvekillerini töhmet altında bırakan bu bakanı çağırıp, 'Bu siyasetçi bir milletvekili mi?' diye anlaşılan sormuş, bunu yazılı ve sözlü de ilettiğini ifade ediyor. Ama ardından cevap alamadığını da ikrar ediyor. Meclis Başkanı da Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı’na celallenerek bu rezaletin üstünü örtmeye çalışmış. Meclis Başkanı, Meclis’in itibarını korumak zorundadır. Yapılacak iş bellidir, ya Meclis Başkanı’na cevap vermeyen atama bakan istifa edecek ya atama bakanın cevap vermediği Meclis Başkanı istifa edecek. "

DOLAR UÇTU

Öztrak dövizin önlenemez yükselişi hakkında da şunları söyledi:

"AK Parti Genel Başkanı, hafta içinde devletin televizyon kanallarında, yine ‘sen, ben, bizim oğlan’ formatında bir program yaptı. Yapmaz olaydı. Konuştukça, prompter’ın dışına çıktıkça dolar uçmaya başladı. Televizyona çıkıp o ağzına geldiği gibi konuşması şirketlerimize 36 milyar lira, ülkemize de 103 milyar lira maliyet çıkardı."

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.