Öztürk Yılmaz EYT'lilerin sesine kulak verdi!

Öztürk Yılmaz EYT'lilerin sesine kulak verdi!

Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz, EYT mağdurlarının sesine kulak verilmediğini ifade etti ve EYT Ankara şubesini ziyaret ederek EYT mağdurlarını dinledi.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılan erken genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden 26. Dönem Ardahan milletvekili seçilen Büyükelçi Öztürk Yılmaz geçtiğimiz yıl ezanın Türkçe okunması açıklamalarıyla partisinden ihraç edilmişti.

CHP’den ihraç edilen Büyükelçi ve Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz şimdilerde yeni bir parti kurma hazırlığı içerisinde.

Yeni bir siyasi parti kurma hazırlığını “Hepimiz Buradayız” sloganıyla kamuoyuna duyuran Yılmaz, parti hazırlarını sürdürürken bir yandan da mağdur vatandaşların dertleriyle ilgileniyor.

Yılmaz, EYT mağdurlarının sesine kulak verilmediğini ifade etti ve EYT Ankara şubesini ziyaret ederek EYT mağdurlarını dinledi.

 

İşte Yılmaz'ın EYT'lilerile yaptığı o görüşme;

 

 

ERDOĞAN 'BEN BU İŞTE YOKUM' DEMİŞTİ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde EYT'lilere ilişkin kötü bir haber vermişti.

Erdoğan, 'Bizim ülkenin başına da bu erken emekliliği dolayanlar maalesef bunun bedelini ödeyecekler ve ödediler. Tutturmuşlar EYT, İskandinav ülkeleri bu sistemle battı. Milletimizin zararına olan bir şeye yok. Seçim kaybetsek de ben bu işte yokum.' demişti.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.