Öztürk Yılmaz: Türkiye'de gündemi iktidar belirliyor, kukla muhalefet uyuyor

Öztürk Yılmaz: Türkiye'de gündemi iktidar belirliyor, kukla muhalefet uyuyor

Ardahan Bağımsız milletvekili Öztürk Yılmaz, Süleyman Soylu'nun istifasını değerlendirdi. Türkiye'nin gündemimi istifa ile iktidarın belirlediğini söyleyen Yılmaz, Muhalefeti sert şekilde eleştirdi.

"Hepimiz Buradayız" hareketi ile partileşme sürecine giren bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Soylu'nun istifasını değerlendirdi.

Dün akşam istifa eden ve istifası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmeyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasının haklı gerekçelere dayandığını ancak, bir tiyatro olduğunu belirten Yılmaz, muhalefetin de gündemi belirtmekten aciz olduğunu dile getirdi.

KUKLA MUHALEFET

Türkiye'de gündemi iktidarın belirlediğini, muhalefetin ise uyuduğunu dile getiren Yılmaz,

Ölü bir muhalefet var, mesela, kimse sormuyor: En son İçişleri Bakanı 145 bin Suriyelinin Yunanistan sınırında olduğunu söyledi. BU 145 bin Suriyeli ne oldu? geri mi geldi, bunları kimse sormuyor. Ayrıca şu net bir şekilde bilinmesi gerekir: Bir ülkede gündemi kim oluşturuyorsa, güçlü o dur. Siz hiç muhalefetin gündem oluşturduğunu gördünüz mü?

Yılmaz'ın, başta CHP olmak üzere muhalefete eleştirilerini ve gündeme ilişkin değerlendirmelerinin yer aldığı  konuşmasının tamamını YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

 

 

 

Lütfen kanalımıza abone olmayı unutmayın

 

 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.