Öztürk Yılmaz'dan CHP'yi bitirecek açıklama: 15 Temmuz gecesi Kılıçdaroğlu'na bağırdım

Öztürk Yılmaz'dan CHP'yi bitirecek açıklama: 15 Temmuz gecesi Kılıçdaroğlu'na bağırdım

Ardahan bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz CNN TÜRK'te çok önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz 15 Temmuz darbe gecesi ile ilgili ilk defa konuştu ve Kılıçdaroğlu hakkında şok ifadeler kullandı.

Türkçü duruşundan ötürü CHP'den ihraç edilen Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığı gece ile ilgili ilk defa konuşarak çok önemli bilgiler paylaştı.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz gecesi yaşananları "kontrollü darbe" olarak tanımlaması biliniyor.


FETÖ'nün CIA işbirliği ile TBMM'ni bombaladığı gece sessizliğini koruyan ve saklanan Kılıçdaroğlu hakkında en çarpıcı bilgiyi Öztürk Yılmaz ilk defa açıkladı.


Yılmaz CNN TÜRK'te katıldığı programda şu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

 


KILIÇDAROĞLUNA BAĞIRDIM

Öztük Yılmaz: " 15 Temmuz gecesi Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte havaalanına indik. Uçaktan birlikte indik. Ancak o sonra başka bir yere gitti. Ben Halk TV'yi aradım. Kayıtlara bakabilirsiniz. Sayın Genelbaşkan'a söyledim. "Çık kına, bu darbe bize karşı bir darbe. Bu darbenin ucu başka yerlere dokunur. Çık kına " dedim. Tamam efendim, aman efendim deyip kapattılar telefonu. 2. defa aradım." Çık kına" dedim. Yine oyalandı. 3. defa da dedim en sonunda bağırdım. "Kardeşim tarihin çöplüğüne gideceksin. Çık kına!" dedim. Siz kiminle bu oyunu oynuyorsunuz. Biz ülkesini seven insanlarız. Atatürkçü insanlarız. Yurdumuzu seviyoruz. O darbe girişimi başarılı olsaydı Türkiye'nin başına neler geleceğiniz biliyordum." ifadelerinde bulundu. 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum