Palu ailesi skandalında şok itiraf: Ablam kocama tecavüz etti

Palu ailesi skandalında şok itiraf: Ablam kocama tecavüz etti

Türkiye Palu ailesini konuşuyor. ATV ekranlarının merakla izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te ülke gündemini meşgul eden bir olay aydınlığa kavuşturulmaya çalışılıyor.

Müge Anlı'ya 21 Aralık 2018’de başvuran Palu ailesi olayında Tuncer Ustael'in eşi Emine Ustael bugünkü canlı yayında bomba bir itirafta bulundu. Emine Ustael, "Ablam, Tuncer'e ilaç verip tecavüz etti" ifadelerini kullandı ve stüdyo buz kesti.

Palu Ailesi'nin, kayıp 2 ferdi için 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına başvurması Türkiye'yi şoke eden olaylar zincirini ortaya çıkardı.

'Cinci Hoca' olduğunu ifade eden damat Tuncer Ustael ve müridine dönüştürdüğü Palu Ailesi hakkındaki iddialar canlı yayında günlerdir kan donduruyor ve izleyenleri dehşete düşürüyor.

Bugün yine kan donduran izleyicileri şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Kendisinin Cinci Hoca olduğunu ileri süren Tuncer Ustael'in eşi Emine Ustael, hayatını kaybeden ablası Meryem Tanhal'ın Tuncer'e ilaç verip tecavüz ettiğini öne sürdü. Bu inanılmaz iddiayı Tuncer de doğruladı.

Öte yandan Müge Anlı’nın ekibi Tuncer Ustael’in annesine ulaştı. Anne Ustael, “10 yıldan fazladır görüşmüyoruz. Benim Tuncer gibi bir oğlum yok” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.