Pandemi döneminin sporculara etkisi tartışılacak

Pandemi döneminin sporculara etkisi tartışılacak

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin, genç ve/veya göçmen sporcuların korunmasına dönük projeler gerçekleştiren Mission 89 ile yapacağı sanal yuvarlak masa toplantısında, sporcuların karşılaştığı sorunlar ve ihtiyaçlar ele alınacak

Koronavirüs spor camiasında en çok yurt dışı bağlantılı sporcuları etkiledi. Pandemi döneminin sporculara etkisi, bu noktada bu gruba sağlanabilecek destekler ve göçmen politikalarının ele alınacağı etkinlik, 9 Haziran 2020 Salı saat 14:30’da zoom üzerinden düzenlenecek.

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi İlknur Hacısoftaoğlu ve Mission 89 yönetim kurulu üyesi Yann Coelenbier moderatörlüğünde düzenlenen etkinliğe; Galatasaray S.K. Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emre Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Göçmen Birimi Koordinatörü Simten Birsöz, Afrikalılar Topluluğu Derneği Başkanı Julius Kugor ve Eurosport Türkiye Prodüksiyon Müdürü ve Kadir Has Üniversitesi öğretim görevlisi Bağış Erten katılacak.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.