Papaz Brunson’un flaş görüntüleri ortaya çıktı

Papaz Brunson’un flaş görüntüleri ortaya çıktı

Papaz Brunson’un daha önce hiç görmediğiniz fotoğrafları ortaya çıktı. İşte Amerika Birleşik Devleti ile yaşanan krizin sorumlusu Brunson’un görüntüleri;

Amerika Birleşik Devleti ile Türkiye arasında yaşanan Papaz krizi tırmanarak devam ederken, Brunson’un yeni fotoğrafları ortaya çıktı.

ABD'li Rahip Andrew Brunson’ın avukatı İsmal Cem Halavurt, İzmir’de ev hapsinde tutulan Brunson için üst mahkemeye başvurdu. Halavurt, Brunson’un ev hapsi ve yurtdışına çıkış yasağının kaldırılmasını talep etti. İzmir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na sunulan dilekçede Avukat Halavurt, daha önce İzmir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'de çeşitli başvurularda bulunduklarını ama taleplerinin reddedildiğini belirterek, iddianamede adı geçen DUA kod adlı gizli tanık beyanlarının asılsız olduğunu savundu.

Gizli tanığın rahip Brunson'ı tanımadığını iddia eden Avukat Halavurt, Brunson'un FETÖ/PDY ve PKK ile bağlantısının bulunmadığını iddia etti.

KÜRTLERİ HRİSTİYANLAŞTIRACAKLARDI

Ancak Rahip Brunson hakkındaki, iddianame ve gizli tanık beyanlarına da yansıyan iddialar, üst mahkemeye sunulan dilekçeyi yalanlar nitelikte. Rahip Brunson'un Kürtlerin Hristiyanlaştırılması için 'manevi oğlu' olarak gördüğü Muhammed Ahmad ile sözkonusu faaliyetleri yürüttüğü belirtiliyor.

Çeşitli fotoğraflarla da gün yüzüne çıkan iddialara göre, sonradan Hristiyan olduğu öğrenilen Mohammad Ahmad'ın, evlenip yurtdışına yerleştiği, bu süreye kadar Brunson'un kilisesinde görev yaptığı, düzenlenen ayinleri yönettiği belirtiliyor.

FOTOĞRAFLARI GÖRMEZDEN GELDİ

Andrew Brunson ve eşinin bulunduğu fotoğrafta, Mohammad Ahmad da yer aldı. Ahmad'ın boynundaki yeşil-sarı- kırmızı rengindeki fular dikkat çekerken, fotoğrafta yer alan çok sayıdaki çocuk, 'fotoğrafın çadır kentte' çekildiği değerlendirmesi yapıldı.

Öte yandan Mehmet isimli bir şahsın ses kaydına da yer verilen iddianamede, Kürtlerin Hristiyanlaştırılma projesinin "AGİD" Kod İsimli Mohammad Ahmad tarafından koordine edildiği belirtiliyor.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR

papaz-brunson-siyasetcafe1.jpgpapaz-brunson-siyasetcafe2.jpg

siyasetcafe.com

portakal-004.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.