Para karşılığı muska yapan psikolog onlarca kişiyle davalık oldu: Sende cin var

Para karşılığı muska yapan psikolog onlarca kişiyle davalık oldu: Sende cin var

İstanbul’da Abdülkadir K. isimli psikoloğun danışanlarına, ‘Sende kötü enerji var, cin var’ diyerek para karşılığı muska yaptığı iddia edildi. Abdülkadir K. hakkında soruşturma ve davalar açıldı.

İstanbul Kadıköy’de home ofis olarak hizmet veren Maltepe Üniversitesi mezunu, psikolog Abdülkadir K.’nin, danışanlarına, “Sende kötü enerji var, cin var” diyerek para karşılığı muska yaptığı ve onlarca kişiyi mağdur ettiği iddia edildi.

Halk TV’den Seyhan Avşar’ın haberine göre, Abdülkadir K. “Kendisinin 250 yaşında olduğunu ve Hz. Süleyman’ın soyundan geldiğini” söyleyerek danışanlarını etkisi altına aldı.

Bazı danışanlarına din üzerinden psikolojik baskı kurdu. Süreç ilerleyince çalışanlar durumu yargıya taşıdı.

 

'SENDE CİN VAR'


Mağdurlardan E.C.S.’nin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği şikayet dilekçesinde 2021 yılı Nisan ayı sonundan itibaren Abdülkadir K.’den 6 seans hizmet aldığını belirterek, “Şahıs inançlı-inançsız danışanlarına din ve spiritüel olgular üzerinden psikolojik baskı kuruyor, ‘Sende kötü enerji cin var’ gibi söylemlerle danışanlarına tılsım, büyü, iksir ve muska gibi şeyleri ücreti mukabilinde yapıp satıyor. ‘Işık varlık’ olduğunu iddia ederek, ‘10 kişi seçmek için görevlendirildim. Sende bize katıl. Seni de istiyorlar’ gibi söylemlerde bulunup insanların aklıyla oynuyor. Şahsıma da aynı teklifte bulunmuştur. Bunun karşılığında, ‘İlahi olan tarafından korunacaksın’ gibi söylemlerde bulunuyor” dedi.

 

'SANA YAŞLI BİRİSİNİ AYARLAYAYIM'


“Sürekli danışanlarını birilerine peşkeş çekiyor” diyen mağdur E.C.S. ifadesinin devamında, “Abdülkadir K. ‘genç ve güzelsin. Sana zengin yaşlı birini ayarlayayım’ gibi şahsıma karşı söylemleri olmuştur. Ayrıca ben 26 yaşındayım. Kendisine anlattım şeyler anneme anlatmıştır” ifadeleri kullandı. E.C.S.’nin şikayeti nedeniyle Abdülkadir K. Hakkında sadece ‘özel hayatın gizliliği ihlal’ suçundan dava açıldı.

 

'BENDEN PARA KOPARMAK İSTİYORLAR'

 

Abdülkadir K. hakkında yapılan diğer şikayetlerde de benzer ifadeler yer alırken konuya ilişkin açıklama yapan Abdülkadir K. iddiaları reddetti. Söz konusu şikayetlerin bir karalama kampanyası olduğunu, 550 TL seans ücreti aldığını öne süren Abdülkadir K., “Şikayetçiler birbirinin yandaşı. Bana iftira atıyorlar. Somut delil yok. Bana borçları vardı. Benden para koparmak istiyorlar. Benim ailemin durumu iyi diye. Böyle bir girişimde bulundular. Hepsi benim eski danışanım. Birbirlerini yönlendirdiler” dedi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.