Para musluklarının kesileceğini öğrenen Menzil Cemaati'nde CHP paniği başladı!

Para musluklarının kesileceğini öğrenen Menzil Cemaati'nde CHP paniği başladı!

Adıyaman'ın yeni Belediye Başkanı'nın 'Menzil’e akan tüm musluğu keseceğim' sözleri Menzil Cemaati'nde ve diğer cemaatlerde büyük bir paniğe neden oldu.

İktidarın desteklediği Türkiye'nin en büyük cemaatlerinden biri olan Menzil Cemaati yaşadığı miras kavgalarının ardından yeni bir konuyla gündemde.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti tarafından 47 yıldır yönetilen Menzil Cemaati'nin kalesi olarak bilinen Adıyaman, CHP'ye geçti.

Bu seçim sonucu gündeme bomba gibi düştü, çünkü hem AK Parti kurulduğundan beri Adıyaman'ı yönetiyordu hem de Menzil Cemaati seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini açıklamıştı.

Ancak CHP Türkiye genelinde ciddi bir başarıya imza attı ve AK Parti'nin uzun yıllardır yönettiği bir çok İl ve İlçeleri aldı.

YENİ BAŞKANDAN MENZİL AÇIKLAMASI

Menzil Cemaati'nin köyünün bulunduğu Adıyaman'ın yeni Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ise bir kaç gün önce Menzil Cemaati'ne ilişkin bir açıklama yaptı.

Tutdere, AK Parti gibi Menzil'e para aktarmayacağını, para musluklarını keseceğini söyledi.

CEMAATLERDE PANİK BAŞLADI

CHP’li başkanın 'Menzil’e akan tüm musluğu keseceğim' sözleri Menzil Cemaati'nde ve diğer cemaatlerde büyük bir paniğe neden oldu.

Başkanın bu sözlerine Menzil Cemaati'nden tepkiler yükselirken, İsmailağa Cemaati'ne yakınlığıyla tanınan Hüseyin Çevik'te tepki gösterdi.

Çevik tepki gösterirken sinirden doğru düzgün cümle bile kuramadı.

İşte Çevik'in o halleri;


Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum