Paralel ile bölücü terör örgütü arasında fark yoktur

Paralel ile bölücü terör örgütü arasında fark yoktur

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Davutoğlu, 'Bizim gözümüzde Paralel Yapı ile bölücü terör örgütü arasında herhangi bir fark yoktur. Her ikisi de devlet düşmanıdır, millet düşmanıdır, demokrasi düşm

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Davutoğlu, 'Bizim gözümüzde Paralel Yapı ile bölücü terör örgütü arasında herhangi bir fark yoktur. Her ikisi de devlet düşmanıdır, millet düşmanıdır, demokrasi düşmanıdır. Her iki örgüt de Türkiye'yi tökezletmek isteyen odakların taşeron olarak kullandıkları birer kukladır.' ifadelerini kullandı.


İşte Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

Terör örgütü AK Parti'ye saldırıyor, biliyorlar ki AK parti grubu tüm Türkiye'yi temsil ediyor. Bize ne baskı yaparlarsa yapsınlar, AK Parti teşkilatı tüm gücüyle ayaktadır ayakta olacaktır. Terörle mücadele kapsamında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Dağlık Karabağ'daki Ermenistan'ın saldırılarını yakından takip ediyor ve lanetliyoruz.Azerbaycan'ın haklı davasına desteğimize bugünden sonra da devam edeceğiz. Can Azerbaycan'ın işgal altındaki tüm toprakları kurtulana kadar biz de 78 milyon olarak Azerbaycan'ın yanında olacağız.  Can Azerbaycan'ın kaybettiği her şehit bizimdir. Bütün dünya bilmelidir ki Türkiye, Ermenistan'ın saldırganlığı karşısında can Azerbaycan ile omuz omuza durmaya kıyamete kadar devam edecektir.
 

TÜM DÜNYA BİLSİN Kİ KIYAMETE KADAR AZERBAYCAN'IN YANINDAYIZ"

Dağlık Karabağ'daki Ermenistan'ın saldırılarını yakından takip ediyor ve lanetliyoruz.Azerbaycan'ın haklı davasına desteğimize bugünden sonra da devam edeceğiz. Can Azerbaycan'ın işgal altındaki tüm toprakları kurtulana kadar biz de 78 milyon olarak Azerbaycan'ın yanında olacağız.  Can Azerbaycan'ın kaybettiği her şehit bizimdir. Bütün dünya bilmelidir ki Türkiye, Ermenistan'ın saldırganlığı karşısında can Azerbaycan ile omuz omuza durmaya kıyamete kadar devam edecektir.

"NE YAPARLARSA YAPSINLAR KORKMADIK, ASLA DA KORKMAYACAĞIZ"

Doğu ve Güneydoğu'da insanlarımız terör örgütüne asla destek olmayacaklarıını açık bir şekilde ortaya koymuştur. Halka zulüm eden terör örgütüne asla geçit vermeyen Diyarbakırlı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Öyle ki biz gitmeden önce günlerce bizi protesto etmek için gösterilere çağırdılar. Başbakan Diyarbakır'a geliyor kepenk kapatın dendi. Halk ise Başbakan Ankara'dan geliyor dediler ve bağırlarını açtılar. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz asla korkmadık, asla da korkmayacağız.

PARALEL İLE BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ ARASINDA FARK YOKTUR

Bizim gözümüzde Paralel Yapı ile bölücü terör örgütü arasında herhangi bir fark yoktur. Her ikisi de devlet düşmanıdır, millet düşmanıdır, demokrasi düşmanıdır. Her iki örgüt de Türkiye'yi tökezletmek isteyen odakların taşeron olarak kullandıkları birer kukladır.
 

"SUR DA, DİYARBAKIR DA SONSUZA KADAR BU VATANIN BİR PARÇASIDIR"

İnsanların eline silah vererek canlara kastedenler bizi birbirimizden ayıramaz. Biz teröre karşı da terörün açtığı yaraları sarmak için de vatandaşlarımızın yanındayız. Medeniyetimizin ışık şehiri Diyarbakır'ı asla onlara teslim etmedik, etmeyeceğiz. Nasıl yüreğimiz son ana kadar ayrılmaz bir parçaysa Sur'da Diyarbakır da bu vatanın ayrılmaz bir parçasıdır. 

"SUR'UN YENİDEN YAPILANMASINDA 3 ÖNCELİĞİMİZ VAR"

Birinci önceliğimiz Sur'daki vatandaşlarımız ev sahibi yapmak, ikinci önceliğimiz Sur'un tarihi dokusunu koruyarak yeniden imar etmektir. Üçüncüsü ise ticaret erbabının ticaretini canlandırmaktır. Çarşı kültürü özenle korunacak ve Diyarbakır mimarisine uygun bir şekilde yeniden inşa edilecek. 


"DİYARBAKIR'DAN IRAK VE KKTC'YE DİREK UÇUŞ BAŞLIYOR"

10 Nisan'da hem Erbil'e 1 Mayıs'ta da Ercan Havalimanı'na uluslararası seferler başlatıyoruz.  Hem Irak'a hem de KKTC'ye uçuşlar başlayacak. Böylelikle Diyarbakır Havalimanı uluslararası bir kimliğe sahip olacak. 

"TERÖRDEN GERİ DÖNÜŞ YOKTUR, ASLA DA OLMAYACAKTIR"

AK Parti iktidarları olarak teröre karşı güvenlik enstrumanları ile siyaseti birlikte işletmeye çalıştık. Biz demokratik adımlarla huzur ortamı oluşturmayas çalışırken terör örgütü hendekler kazdı. Türkiye'nin terör belasından kurtulması içn hükümetimiz istikrarlı bir siyaset yürütmüştür ve milletimiz de destek vermiştir. Terörle mücadeleden geri dönüş yoktur ve asla da olmayacaktır.

11 NİSAN'DA ŞANLIURFA'DA BAKANLAR KURULU TOPLANTISI

11 Nisan'da da Şanlıurfadayım. Ankara dışında ilk Bakanlar Kurulu toplantımızı da yapacağız. İstiklal Madalyası'nı da götürmek nasip olur. Terör örgütünün siyasi kanadı bu ziyaretten rahatsız oldu. Bir başka kesim de ziyaret sonrası başlattığı kampanyalarla terörle mücadele kararlılığımızı sorgulamaya kalktı.

"KARŞIMIZDA GÖZÜ DÖNMÜŞ BİR TERÖR ÖRGÜTÜ VAR"

Bugün gelinen noktada, şehirlerimizi yaşanmaz hale getiren bu barbar terör örgütüne karşı büyük başarı elde ettik. Karşımızda eşlerinin uanında askerlerimizi şehit eden, otobüs durağında bekleyen öğrencilerimizi bombalayan gözü dönmüş bir terör örgütü var. Bizden hiçkimse terör örgütünü muhattap almamızı beklemesin.

"BENİM MİLLETİM BENİM ÇELİK YELEĞİMDİR"

Son günlerde şahsım ve hükümetizin terörle mücadeledeki kararlılığını sorgulamaya çalışan bazı fitne tacirleri harekete geçti. 7 şehit verdiğimiz saldırı sonrası Diyarbakır'a gitmekten vazgeçeceğimizi sandılar. Bir an bile tereddüet etmedik, kimseden korkmadığımızı gösterdik. Diyarbakır'da koruma görevlilerimiz haklı kaygılarla çelik yelek giymemi istediklerinde "Benim milletim benim çelik yeleğimdir" dedim ve çelik yelek giymedim. Fitne odakları bilsinler ki 23 Temmuz'da bütün terör odaklarının ve Kandil'in vurulması talimatını verirken siyasi sorumlulık alarak bu emri verdik. 

"BENİM MİLLETİM BENİM ÇELİK YELEĞİMDİR"

Son günlerde şahsım ve hükümetizin terörle mücadeledeki kararlılığını sorgulamaya çalışan bazı fitne tacirleri harekete geçti. 7 şehit verdiğimiz saldırı sonrası Diyarbakır'a gitmekten vazgeçeceğimizi sandılar. Bir an bile tereddüet etmedik, kimseden korkmadığımızı gösterdik. Diyarbakır'da koruma görevlilerimiz haklı kaygılarla çelik yelek giymemi istediklerinde "Benim milletim benim çelik yeleğimdir" dedim ve çelik yelek giymedim. Fitne odakları bilsinler ki 23 Temmuz'da bütün terör odaklarının ve Kandil'in vurulması talimatını verirken siyasi sorumlulık alarak bu emri verdik. 

Biz şehitlerimizle uğraşırken birileri fitnenin peşindeydiler. 14 Aralık günü Cizre, Silopi ve Sur operasyonlarına karar verme aşamasındayken tereddüt göstermedik. Bütün bunları sorumsuz bir şekilde bizim karnemizi sorgulama cüreti gösterenlere hatırlatmak için söylüyorum. Ankara'dan çıkamayanlar, terör örgütüne casusluk yapanlar bunun hesabını verecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.