Partilerin baskısından bıkan yerel gazeteler bakın çareyi nasıl buldu

Partilerin baskısından bıkan yerel gazeteler bakın çareyi nasıl buldu

Partilerin baskısından bıkan yerel gazetelerden esprili çözüm

Çanakkale'nin Çan ilçesinde faaliyet gösteren yerel bir gazete olan Çan'ın Sesi, politikacıları eleştiren bir ilk sayfaya imza attı.

Siyasilere tepki gösterilen sayfada, “Çok yaşa CHP, Varol AKP, Alkışlar MHP’ye, İYİ Parti büyüksün, MHP’li başkan çok süper, bravo CHP’li başkan, efsane AKP’li başkan, bu vekil bir harika dostum” ifadeleri yer aldı.

 

yerel2-001.jpg

 

Gazeteden siyasilere bir uyarı da geldi. Manşetin yer aldığı ilk sayfada siyasetçilere şu uyarılarda bulunuldu;

"Bugünkü birinci sayfamız tam istediğiniz gibi siyasiler. Haklarında sürekli iyi şeyler okumak isteyen, aleyhte hiçbir yazıya tahammülleri olmayan ve bunun için hakaret, tehdit dahil her yola başvuran bazı siyasilere çağrımızdır. Halk için iyi ve güzel şeyler yapın, aksi halde bizi susturamazsın"

Arkasından benzeri bir olay da Adapazarı yerel gazetesi olan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi'nde yaşandı. Gazete yöneticilerinin bulduğu çözüm oldukça ilginçti.

 

yerel1-001.jpg

İstanbul seçimleri sonrası CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun belediye başkanlığını kazanmasının ardından seçimin iptal edilme sürecinde aktif rol alan ve "Hiçbir şey olmamış ise biz diyoruz ki kesinlikle bir şeyler oldu" söylemiyle dikkat çeken AKP'li Ali İhsan Yavuz'un "Medya güzellikleri yansıtmıyor" sözleri için Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi özel sayfa tasarladı!

Ali İhsan Yavuz’u esprili dille hazırlanmış haberlerle protesto eden gazete birinci sayfasındaki haberlerin tamamını bir şekilde AKP’li Yavuz’a bağladı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.