'Partizanlık bitti' diyen İmamoğlu'ndan torpil skandalı!

'Partizanlık bitti' diyen İmamoğlu'ndan torpil skandalı!

'Partizanlık bitti' diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP Gençlik Kolları üyesi olan Miss Turkey 2017 finalisti Özge Türkyılmaz'ı İBB’de kariyer danışmanı olarak işe aldığı iddia edildi.

İBB’de yaşanan torpil skandalı gün yüzüne çıktı. Daha önceden de bir çok kez Ekrem İmamoğlu ve ailesi ile bir araya gelen ve CHP Gençlik Kolları üyesi olan Miss Turkey 2017 finalisti Özge Türkyılmaz’ın İBB’de Ekrem İmamoğlu tarafından kariyer danışmanı olarak işe alındığı, kendisine özel oda tahsis edildiği iddia edildi.

Özge Türkyılmaz bu görevlendirmeden sonra sosyal medyadan makam odasının fotoğrafını yayınlayıp "Güzel odamdan günaydın" mesajı paylaştı. Türkyılmaz'ın masasında İBB ve Türk bayrağı dikkat çekti.

 

ibb-006.jpg

 

Özge Türkyılmaz, tepkilerin gelmesinin ardından sosyal medya hesabını kapattı.

Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünden iki yıl önce mezun olan Özge Türkyılmaz'ın İBB ilanında belirtilenin aksine üç yıllık mesleki tecrübesi de bulunmuyor.

İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı seçilmesinin ardından Beylikdüzü'nde yaptığı konuşmada "Artık partizanlık bitti, artık liyakat ve ahlak var ahlak!" demişti.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.