Pegasus’tan flaş kaza açıklaması

Pegasus’tan flaş kaza açıklaması

Trabzon’da ki uçak kazasına ilişkin Pegasus’tan son dakika açıklaması geldi. İşte Pegasus’tan yapılan o flaş açıklamanın detayları;

Trabzon Havalimanı’nda geçtiğimiz günlerde meydana gelen uçak kazasına ilişkin Pegasus’tan bir basın açıklaması yapıldı ve kaza ile ilgili incelemenin başlatıldığı açıklandı.

Pegasus’tan yapılan açıklamada, uçağın bulunduğu pozisyondan kaldırılması ve kazada uçakta yer alan yolcular ile iletişim kurularak her türlü desteğin verileceği kaydedildi.

İşte Pegasus’tan yapılan o açıklamanın tamamı:

13 Ocak 2018 tarihinde PC8622 uçuş numaralı TC-CPF tescilli uçağımızın Trabzon Havalimanı inişini takiben yaşadığımız üzücü olayın sebeplerini ortaya çıkarmak üzere; T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu tarafından gerekli incelemeler başlatılmıştır.

Trabzon’da ki uçak kazasıyla ilgili sıcak açıklama

Şirketimiz an itibarıyla çalışmalarını, uçağımızın bulunduğu pozisyondan kaldırılması ve olay esnasında uçakta bulunan misafirlerimizle yakın iletişimin korunarak kendilerine gerekli tüm desteğin sağlanması yönünde yoğunlaştırmıştır.

Pegasus Hava Yolları olarak, tüm misafirlerimize uçağımızın başarıyla tahliye edilmesi sırasında uçuş ekibimize gösterdikleri yardımcı ve soğukkanlı yaklaşımlarından ötürü teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla,

Pegasus Hava Yolları

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.