Peker videolarından sonra mesleği bırakan Süleyman Özışık geri dönme kararı aldı!

Peker videolarından sonra mesleği bırakan Süleyman Özışık geri dönme kararı aldı!

Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile kendisi arasında arabuluculuk yaptığını iddia ettiği Süleyman Özışık mesleğe geri döndüğünü duyurdu.

Yurt dışından yayınladığı videolar ve mesajlar ile uzun süre gündemde olan Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile kendisi arasında arabuluculuk yaptığını iddia ettiği Süleyman Özışık mesleği bırakmıştı.

 

Kardeşi Hadi Özışık, Süleyman Özışık'ın mesleği bıraktığını şu sözlerle duyurmuştu:

 

"Hep bana soruyorsunuz 'Süleyman Özışık nerede?'... Ben size söyleyeyim nerede olduğunu; Süleyman Özışık mesleğini bıraktı kardeşim! Biliyor musunuz, en zor zamanlarda savunduğu ve uğrunda herkesin hedefi haline gelen Süleyman Özışık, Sedat Peker gündeme getirdi diye herkes arkasını ona döndü ve bir tek kişi, 'Kardeş sen bize lazımsın demedi. Bana tepki gösterdi 'Ağabey, dedi; Ben ne konuşayım ya! Ben bir davaya gönül vermişim... Ben kendimi ortaya koymuşum, bu sol cenahtaki kesimin bana saldırı sebebi bu... Peki kim var şu anda yanımda, dedi."

 

SEKİZ AY SONRA ORTAYA ÇIKTI

 

Sedat Peker’in videolarından sonra gazeteciliği bıraktığını açıklayan Gazeteci Süleyman Özışık, sekiz ay sonra mesleğine dönme kararı aldı. 

Soruşturma devam ettiği için gazetelerin yasak olduğunu belirten Özışık, sosyal medya platformlarında görüşlerini paylaşacağını açıkladı. 

Özışık, dönme gerekçelerini kendi Youtube kanalında anlattı.

 

GERİ DÖNME GEREKÇESİNİ AÇIKLADI

 

29 yılı elinin tersiyle itemeyeceğini söyleyen Özışık, "Bu soruşturmanın nereye uzayacağını bilmeden meslek hayatına yeniden dönme kararı aldım" diyerek dönme gerekçelerini paylaştı:

 

'İnandığım bir lider ve inandığım dava var. Partiyi bunun dışında tutun. Hakkımda akla ziyan iddiaları dile getiren kötülerle yüzleşmek, hesaplaşmak için dönüyorum. Beni seven bana güvenen 'sen bizim başımız yere değdirmezsin" diyen davanın sessiz çoğunluğu için dönüyorum.'

 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.