Pençe-Yıldırım'da Mehmetçikten acı haber!

Pençe-Yıldırım'da Mehmetçikten acı haber!

Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde, teröristler tarafından üs bölgesine yapılan füze saldırısı sonucunda ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Ali Akın şehit oldu.

Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan füze saldırısı sonucunda yaralanan 1 asker şehit oldu.

 Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde 11 Haziran 2021 tarihinde bir üs bölgemize bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan füze saldırısı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

 

msb-005.jpg

 

BAKAN AKAR'DAN TAZİYE MESAJI

 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Ali Akın için başsağlığı diledi. Bakanlığın Twitter hesabından paylaşılan mesajda Akar, "Kahraman silah arkadaşımız, 11 Haziran 2021 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerine yer verdi.

 

ŞEHİT HABERİ BABA EVİNE ULAŞTI

 

Şehit Akın'ın, merkez Meram ilçesi Havzan Mahallesi'nde yaşayan ailesine acı haber, yetkililer tarafından verildi.

 

ssss-007.jpg

 

Haberi alan şehidin babası Battal ve annesi Ayşe Akın, büyük üzüntü yaşadı. Şehit askerin babaevine ve önündeki caddeye Türk bayrağı asıldı. Akın ailesinin 4 çocuğundan en büyüğü olan şehidin bekar olduğu öğrenildi.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.