Perinçek: ABD piyonu Akşener, Kaos planının 1 numaralı piyonu

Perinçek: ABD piyonu Akşener, Kaos planının 1 numaralı piyonu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Ulusal Kanal'da yayınlanan Çıkış Yolu programında gündemi değerlendirdi. Perinçek İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in Genelkurmay'a 'kulak' yerleştirdiğini ve ABD'nin 1 numaralı piyonu olduğunu söyledi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Ulusal Kanal'da yayınlanan Çıkış Yolu programında gündemi değerlendirdi.

Perinçek'in değerlendirmelerinden öne çıkanlar şöyle:

KILIÇDAROĞLU'NUN BÜROKRATLAR AÇIKLAMASI KAOS PLANININ PARÇASI

-Kılıçdaroğlu’nun siyasi cinayetler ve arkasından bürokratları dinlemeyin şeklindeki çağrısı üzerine seçim gayrimeşru, anayasa değişikliği ve anayasa gayri meşru açıklamalarını hatırladım:

"18 Nisan 2017

Bu seçimi tanımıyoruz

14 Haziran 2017

Anayasa değişikliği gayrimeşru

17 Temmuz 2018

Bu anayasa ve seçim meşru değildir

20 Haziran 2021

Kimse ihaleye girmesin parasını ödemeyeceğim

26 Ağustos 2021

KHK ile görevden alınanları iade edeceğim

26 Ekim 2021

Bürokratlar kanun dışı emirleri uygulamayın"

-Gayrimeşrunun bir tek anlamı vardır, gayrimeşruyu devirmek meşrudur.

-Kılıçdaroğlu'nun silahı var. Doğu Akdeniz'de, Ege'de Yunanistan'ın Türkiye'ye bakan bütün kıyılarında. En son yapılan anlaşmada Yunanistan ABD'ye sınırsız yetki verdi. ABD ile komşu olduk.

ABD TÜRKİYE'Yİ SİLAHLA TEHDİT EDİYOR

ABD Türkiye'yi silahla tehdit ediyor. Kılıçdaroğlu'nun içeride silahı kalmadı. 15 Temmuz'da ezildi. Kılıçdaroğlu tüm devlet kurumlarını gayri meşru ilan ediyor.

-ABD 1998 tarihinde Kıbrıs'ta başlayan bir süreçle Türkiye'ye karşı silah kullanmayı hesaba katmış.

-Muhalefetin görevi iktidara gelmektir. Gayrimeşru demek değil. Gayrimeşru diyerek İktidar yolunu size açan süreci de gayrimeşru ilan etmiş oluyorsunuz.

-(Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları) Gayrimeşru demek her yoldan bu iktidarı devirmek caizdir demektir.

 

HÜKÜMETİN EMİRLERİNİ DİNLEMEYİN ÇAĞRISINI 100 YILDIR KİMSE YAPMADI

-Hükümetin emirlerini dinlemeyin çağrısını 100 yıldır kimse yapmadı

-ABD'nin kaos planını ciddiye almamız gerekiyor. Türkiye için ciddi ve tehlikeli bir tehdittir.

-Vatan Partisi krizlerden Türkiye'yi kurtaracak parti. Vatan Partisi üretim devriminin önderi. Vatan Partisi ülkemize barış ve huzuru getirecek, devlet otoritesini tekrar kurmaya yetenekli olan parti.

-Atlantik sisteminin 11 devleti birdenbire burunlarını Türkiye'nin işlerine soktu. Onlar da kaos planını yürütmek için teşebbüslere başladılar.

 

SİYASİ BİR CİNAYET İŞLEMEYECEK BİR GÜÇ VARSA O DA İKTİDAR

-Siyasi cinayet dediğiniz zaman kim bunu yapacak bunu göstermeniz lazım. Yoksa siz alet oluyorsunuz, başka bir amaçla bunu gündeme getiriyorsunuz.Bu bir fitne fesat. Siyasi cinayet işlemeyecek bir güç varsa o da iktidar.Bu söylem Tayyip Erdoğan'a karşı silah kullanmayı meşrulaştıran bir söylem.

 

AK PARTİ SÜRECİN FARKINDA DEĞİL

-AK Parti hükümeti sürecin farkında değil. Doğrudan doğruya Türkiye'yi kasteden bir komplo var. 'Kılıçdaroğlu suç işledi, atarız hapse cezalandırırız'. Olay bu değil.

-Çin'de yapılan MENA Konferansına, İran'da yapılan İslami Uyanış Konferansı'na bir tek Vatan Partisi çağırıldı. Biz de merkeze Doğu Akdeniz'i koyduk ve onu anlattık.

-AK Parti statükosunu değiştirmesi lazım. Bir koalisyon hükümeti kurması lazım. MHP'den de doğru eleştiriler var. AK Parti MHP ve Vatan Partisi'nin birlikte Türkiye'yi yönetmesi lazım.

- Dış politikada sadece ortak menfaat üzerinden siyaset yapılır. AK Parti güçlü, milleti birleştiren bir hükümet kurmalı.

Türkiye Çin'le de ilişkilerini geliştirecek. Ortak çıkarlar temelinde işbirliği yapacak. Çin'in elinde 4 trilyon dolar rezerv var. Vatan Partisi Çin'le yatırım projeleri için konuşuyor. Bu devletin işi.

AKŞENER ABD'NİN BİR NUMARALI ELEMANI

-Meral Akşener ABD'nin kaos planının bir numaralı elemanı. Genelkurmay'a kulak yerleştirdi. FETÖ'cüleri emniyete yerleştirdi. Meral Akşener'in bugün en büyük suçu MHP'yi bölüyor.

MERKEZ BANKASI BAĞIMSIZ OLAMAZ

Merkez Bankası hükümetin emrinde olmazsa, küresel finans merkezlerinin emrinde olur. Türkiye hükümeti araçsız kalsın, fırtınalı bir denizde gemi düşünün dümeni yok, Merkez Bankası bağımsız oldun mu dümensiz kalırsın. Milli ekonominin dümeninde Merkez Bankası var. Serbest kambiyo rejimiyle devletin ekonomiye müdahale aracını ortadan kaldırıyorsun. Dünya piyasasından gelen kasırgalar karşısında teslim oluyorsun. Türkiye büyük sermayesinin menfaati Batı'da değil, Asya'da.

-Mülkiyet ilişkilerine dokunulmadan hiçbir sorun çözülemez.Bunu yapmazsak istihdamı artıramayız, Türkiye debelenip durur.

 

 

gazete1.jpeg

 

gazete2.jpeg

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.