Perinçek Ilıcak ve Altan'ın tahliyelerini değerlendirdi

Perinçek Ilıcak ve Altan'ın tahliyelerini değerlendirdi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek,  Ilıcak ve Altan'ın tahliyelerini değerlendirdi.   Perinçek, Altan ve Ilıcak'ın tahliyesini normal olarak yorumladı.

Katıldığı bir programdan gündemi değerlendiren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, önemli açıklamalarda bulundu. SuperHaber'de yer alan habere göre,   Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Nazlı Ilıcak ile Altan kardeşlerin tahliyesi  için "Normal" dedi. Periçek, “15 Temmuz'da verilen mücadeleyi çok özel bir yere koyuyor. “Bu insanları hapishanelerde çürütecek değiliz” diyen Perinçek, yargılamanın olağan süreçlerden geçtiğini ve yargının altın çağını yaşadığını söylüyor” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz gecesi ABD’nin silahlı gücü ezildi, silahsızlandı” diyen Perinçek o gece verilen mücadelenin önemini ise “Sakarya savaşında nasıl vermediysek 15 Temmuz’da da Ankara’yı vermedik” sözleri ile vurguluyor.

Perinçek, Bülent Arınç'ın KHK'lılarla ilgili açıklamalarını ise “Etkin kararlara muhalefet PKK’nın ve FETÖ’nün yanından yapılan itirazlar anlamına geliyor. Bülent Arınç da böyle bir konumda” sözleri ile değerlendiriyor.

ABD'nin AK Parti ve MHP'ye yönelik operasyonlar yaptığını ve bazı parçalar kopardığını ifade eden Perinçek'e göre Babacan, Davutoğlu, Gül, CHP, İYİ Parti, Saadet, PKK, HDP cephesi ABD’nin siyasi iktidar projesi. Ancak Perinçek bu noktada şu saptamayı yapıyor: “Amerikan askeri gelir, Ankara’yı ele geçirirse bunlar da iktidar olur”

“Hapishanelerde bugün Deniz Gezmiş, Doğu Perinçek gibi yurtseverler yok FETÖ var” diyen Perinçek, bugün Türkiye içeride ve dışarıda attığı adımlarla ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesini bozan tarihi bir işe imza atıyor.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.