Perinçek: Meral Akşener HDP/PKK ile aynı cephede

Perinçek: Meral Akşener HDP/PKK ile aynı cephede

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in TBMM Grup toplantısındaki konuşması üzerine açıklamalarda bulundu.

 

Doğu Perinçek "MeralAkşener'ler, HDP/PKK ile aynı cephede buluştukları gibi DEAŞ çatısı altındaki Türkistan İslamî Partisi'yle de işbirliği halindeler.

'MEHMETÇİĞİN KANINA GİRMİŞTİR'

 

Türkistan İslamîPartisi teröristleri, Fırat Kalkanı Harekâtında Türk askerine kurşun sıkmış, Mehmetçiğin kanına girmiştir." ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek şunları ifade etti "ABD emperyalizmi, Milliyetçi Hareket Partisi'ni Akşener marifetiyle bölerek, Akşener önderliğindeki grubu CHP'nin yanına yerleştirdi. Böylece HDP/PKK ile hiçbir zaman ittifak yapması mümkün olmayan Milliyetçileri HDP Müttefiki yaptı. Akşener, şu anda maskeli kimliğine uygun olarak HDP/PKK ile omuz omuza ''Türk Milliyetçisi'' pozlarındadır. Nitekim TBMM'deki hemen hemen bütün oylamalarda olduğu gibi ''Çin mezalimini kınayan'' önergelerde de HDP/PKK ile birlikte oy vermektedir."

Meral Akşener, Doğu Perinçek'in ''Sayın Erdoğan'ı ve Sayın Bahçeli'yi nasıl olduysa esir aldığını'' söyleyecek ölçülerde gerçeklik duygusunu ve dengesini kaybetmiş bulunmaktadır. Sayın Erdoğan ve Sayın Bahçeli Türkiye cephesinde oldukları için Çin ile ilişkilerde doğru siyasetler üretiyorlar.

UYGUR HALKINA İHANET İÇİNDELER

 

Biden Tayfası, bu arada ABD'nin FETÖ Gladyosu'yla bağlantılı olarak 30 yıldır mesai yapan Sayın Meral Akşener, ABD'nin Türkiye-Çin işbirliğini tahrip görevi yürütmektedir. Bu gayretleri, Uygur halkına da büyük kötülüktür.

Meral Akşener'ler, ABD güdümlü terör örgütlerinden Türkistan İslamî Partisi'ni açıkça destekliyorlar. Tıpkı HDP/PKK ile aynı cephede buluşmaları gibi DEAŞ çatısı altındaki sözü geçen terör örgütüyle de işbirliği halindeler.

Türkistan İslamî Partisi teröristleri, Anadolu Ajansı Bültenlerinde belirtildiği üzere, Fırat Kalkanı Harekâtında Türk askerine kurşun sıkmış, Mehmetçiğin kanına girmiştir.

Sinciang-Uygur Bölgesinde veya Türkiye'de yaşayan Uygurlar içinde Türkistan İslamî Partisi adındaki terör örgütünü destekleyenlerin oranı yüzde 3'ün altındadır.

siysetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum