Perinçek: Türk- Amerikan savaşı yaşanıyor

Perinçek: Türk- Amerikan savaşı yaşanıyor

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisi tarafından düzenlenen yemekli programda önemli açıklamalarda bulundu.

Doğu Perinçek partisinin yemekli programında NATO’nun Türkiye’yi hedef noktasına koyduğunu söyledi. Perinçek,  "NATO, Atatürk'ün resmini yayınlayıp hedef gösteriyor. Atatürk, NATO'nun kurulduğu günden beri hedeftir. NATO, ezilen mazlumlar dünyasına karşı, bağımsızlık isteyen devletlere karşı kuruldu. Onun için Atatürk, kurulduğundan beri NATO'nun hedefidir. Artık her şey berraklaşıyor” dedi.

Öte yandan Antalya'daki Türkiye, İran, Rusya dışişleri bakanları toplantısının tam bir görüş birliğiyle sonuçlandığını hatırlatan Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, şunları kaydetti:

"Batı Asya'da artık Amerika'ya hayat yok. Bir silah arkadaşlığı oluştu. Türkiye, Suriye, Irak, İran, Rusya, Azerbaycan, Batı Asya ülkeleri birleşti. Bu dünyanın geleceğinin aydınlanmasının en önemli işaretidir. PKK'yı hendeklere gömme harekatının başladığı 24 Temmuz 2015'ten bu yana bir Türk-Amerikan savaşı yaşanıyor. 15 Temmuz gecesi Amerika ile savaştık. Tanklarıyla, uçaklarıyla silahlarıyla Türk milletinin üzerine geldiler ve 12 saatte yerle bir oldular. Türkiye, Amerikan gladyosunu 15 Temmuz'da Ankara ve İstanbul'da yerle bir etti."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.